A rendőrség vagy a romák verziója a hihetőbb?
Itt a cikk az ügyről:
Örülnék, ha Kemecsét jól ismerők is hozzászólnának a saját tapasztalataik alapján.
" Ugyan miért volt az ágy alatt, ha nem ellenkezett?"
Mert bántalmazták. Nem tudsz olvasni?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:39
Szerintem meg te nem tudsz olvasni, hülyeségeket ne beszéljél. Azért rejtőzött az ágy alá, mert nem akart bemenni a sittre, hogy leülje a büntetését.
Na a sok majom mindig rí hogy a cigányok így meg úgy most meg a rendőröket utáljuk!
Betegek vagytok, vagy cigányok!
"majd gyorsan elhajtottak"
"mindig 20-30 rendőr szokott jönni, és nem érti, hogy most miért csak négyen jöttek"
Ez esetben szerintem legalább annyira hihető a romák verziója, mint a rendőröké. Biztos vagyok benne, hogy nem voltak olyan kis ártatlanok a rendőrök, mint ahogy mutatják, mert akkor a szokásos eljárás szerint 20-an mentek volna.
Az, hogy megpróbált elrejtőzni egy dolog, de ha a megtalálás után nem ellenkezett, akkor nem volt indokolt semmilyen bántalmazás.
Buga Jóska: Hát ha én egyszer valakit előhívok, az elő is gyün a második hívásra akár az ágy alól, akár a kemencéből.
Banya, a bakter anyósa: Hohó, én bizony elő nem gyünnék az első szóra, a másodikra, de még a harmadikra se.
Buga Jóska: Márpedig én mondom, hogy előjön a második hívásra akit én előhívok.
Banya, a bakter anyósa: Na mibe fogadjunk?!
Buga Jóska: Na bújjon be maga az ágy alá!
Banya, a bakter anyósa: Be is bújok!
(bebújik)
Buga Jóska: Na, gyüjjön má' elő, én hívom, a Buga Józsi.
Banya, a bakter anyósa: Neeem gyüvök!
Buga Jóska: Gyüjjön má' elő, én mondom, mostmá' másodszor.
Banya, a bakter anyósa: Még maradok!
Buga Jóska: No akkor maradjon, oszt csapjon magába a tulipános istennyila, mer' én elő nem hívom többet a jövő karácsonyig se! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!