Miért várják az emberek az államtól/a Fidesztől, hogy pénzeljék őket?
Szerintem teljesen rendben vannak a jelenlegi változtatások, amik a tehetősebbeknek kedveznek. Mert nem a szegények plusz pár ezer forintja fogja előrelendíteni a gazdaságot, hanem a gazdagabbak nagyobb vásárlásai, beruházásai.
Egykulcsos adóval sem értem mi a problémátok. Hát egyenlő nem? És az oldal felhasználóinak nagy részének eszméje az egyenlőségre épül. Tényleg, egyszerűen nem értem mi a probléma az egyenlő adózással. Ami még így sem egyenlő hiszen több pénzt adózik egy 400 ezret kereső, meg egy 80 ezret kereső.
Harmadrészt pedig a minimálbér adómentességét nem értem. Ők nem veszik igénybe a kórházi ellátást, oktatást, stb.? Még mindig ők dobják bele a legkevesebbet a közösbe. Ráadásul nagy részük jogosult segélyekre, így végképp nem érzem igazságosnak.
"Így is a magasabb keresetűek viszik a hátukon az országot! "
igen, ki az országból az ország pénzét :)
Hogy vinnék már ki az ország pénzét te debil?
Max. a sajátjukat!
Ahhoz meg senkinek semmi köze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!