Hogyan lehet Amerikai állampolgár? (bővebben lent)
A kérdésem azt hiszem elég egyértelmű.Viszont nem arra vagyok kíváncsi,hogy mit kell tudnom hozzá mert az logikus,hogy kell nagyon jó angol meg ilyenek.A kérdésem az,hogy kint kell élnem valamennyit,hogy állampolgár lehessek?Tehát van ilyen,hogy X évet kell kint élnem mielőtt megkaphatom egyáltalán?Olvastam olyasmiről is,hogyha belépek a hadseregbe akkor azzal automatikusan állampolgár leszek,de ez,hogy lehetséges?Nem csak állampolgár léphet be a seregbe?Vagy hogy van ez?Ez csak azért érdekelne mert majd oda szeretnék járni egyetemre csak hát elég borsosak az árak a jobb egyetemeken és ugyebár a sereg fedezi a tandíjat ha jól tudom.
Ha nem érti valaki tisztán akkor kérdezzen:D
Lehet hülyeséget írtam,de nem értek hozzá.Csak azt írtam amit hallottam innen onnan.Köszönöm a válaszokat.
Zöld kártya lottó (ez az idei, erről már lekéstél; legközelebb 2012 októberében lesz)
19:09
igen egyetemre szeretnék menni majd,de ugyebár elég borsosak az árak.én úgy tudom,hogy a sereg fizeti a tandíjat.ezt nem tudom,hogy-hogy van.épp ezért kérdezem.az szerintem logikus,hogy amíg a szolgálatomat töltöm nem járhatok egyetemre:D
19:03
igen ezt már linkelted:)
de én arra vagyok kíváncsi,hogy ezen kívül,hogy lehet szerezni?tehát nem úgy,hogy nyerek vagy házasodok hanem sima módon?lehet egyáltalán?
"Milyen egyetemet akarsz te elvegezni mikor azt se tudod helyesen leirni, h amerikai?"
Tanulni annak kell aki buta. Aki le tudja minek menjen egyetemre?
Most magam ellen beszelek, de ez alap, h tudom, h amerikai.
Egyebkent meg mindig egyet ertek az elottem szoloval, szal szerintem jobb, ha a mekit hivod fel, h nincs e egy krumplisuto beosztas.
és mégis hol kellene megkérdeznem?még nem végeztem el a közép iskolát így tervezem,hogy-hogyan tovább majd utána.szerintem ez normális.17 évesen meg nem nagyon tudom,hogy hol kellene utána kérdeznem ezért kérdeztem itt mivel gondoltam vannak itt értelmesen válaszoló emberek is.(és igen tényleg vannak páran:))
az meg,hogy-hogyan írok az interneten főleg magyarul,nem értem mennyire számít be egy amerikai egyetemnél....ha nem tudtok értelmesen a kérdésre felelni akkor felesleges írnotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!