Félig magyar, félig német vagyok. Szerintetek mit szólna egy német állampolgár? Vagy lenéznének érte?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 10:30
1/6 anonim válasza:
semmit nem szólna.
ha félig néger és félig kínai lennél vagy félig magyar félig cigány, félig néger félig fehér(mondjuk a kreol már eléggé elfogadott)
néznének meg az adott etnikumok.
az, h félig német meg magyar vagy, semmit nem jelent.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk inkább azt,hogy ÉN lenézlek mert felteszel egy ilyen kérdést.Ha a magyarságodmiatt valaki lenéz,az magát minősíti éppen úgy ahogy te magad ezzel a kérdéssel.
3/6 anonim válasza:
A magyarok mindigis jóban voltak a németekkel és megpróbáltak kiállni egymásért (lásd I. és II. Vh) Szóval szerintem még örülnének is
4/6 anonim válasza:
Hát normális embert nem nagyon érdekel az, ha valaki "félvér". Mai világban értelmesen gondolkodó emberek között ez már elfogadott. A származás, bőrszín, állampolgárság senkit nem minősít, maximum előítéletekkel lehet megítélni ezek alapján egy embert.
5/6 anonim válasza:
A németek nagy része idegengyűlölő (mint ahogyan egyébként a legtöbb népre igaz ez), de a németek közt is nagyon sok normális, nem gyűlölködő ember van. Ráadásul még a titokban idegengyűlölők is tudják, hogy nyíltan nem szabad megnyilvánulniuk.
6/6 gungasam válasza:
Egész Európa tele van ilyen ehhez hasonló "félvérekkel" akiknek ez semmit nem jelent, mondhatni összekeveredett az egész kontinens népessége a sok és hosszú háborúk és határ módosításoknak hála.Nem létezik már olyasmi, hogy valaki "tiszta" német vagy magyar...Nem is beszélve a történelmi zűrzavarok során megsemmisült vagy el sem készült születési okmányokról.
Ha Te ezt képtelen vagy meglátni az szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!