Nem hazaárulás vagy cserbenhagyás a saját nemzettel szemben az, ha az állampolgár elhagyja azt?
Nézd, a nemzet, az ország azért alakult ki, hogy egy embercsoport összetartva jobban tudjon élni, mintha mindenki magának élne.
Viszont, ha ennek a csoportnak a vezetői annyira korruptak lesznek, hogy az ember bármennyire is dolgozik, csak annyi pénzt és elismerést kap érte, mintha semmit sem csinálna, vagy egy sokkal alacsonyabb kategóriájú munkahelyen dolgozna, akkor azt hiszem jogosan felmerül a gondolat, hogy ezek szerint a csoport kihasználja őt, és ezek után azt hiszem, jogosan mennek el!
Ja tehát az a jobb ha valaki hazafi, de szar a fizetése.
Hát én inkább a normális fizetést választom. Tanulmányaim után szándékozom kimenni.
Ha majd az ország olyan életszínvonalat tud teremteni mint nyugat akkor maradok. De erre a következő 30 évben semmi esély.
"Én lezárnám a határokat, kitoloncolnék minden külföldit és se ki se be nem engednék senkit."
Na erre lenne ám felzőrdülés.
Ha valaki kint jobb állást kap, akkor ne mehessen el. Itt nem az emberek a hibásak. Sajnos minden pénzbe kerül.
Én ha valahol megkapom az itteni 3X akkor alapból megyek.
Ha megadják azt a pénz amit kint kapok akkor maradok.
Guglizz rá a "hazaárulás" kifejezésre. Az, hogy valaki elhagyja a hazáját, sok minden, de nem hazaárulás. Az ennél sokkal súlyosabb bűn. (bár szerintem az elmenés nem bűn, hiszen szabadok a határok)
Indokolatlanul erős kifejezés ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!