Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan érveljek a Kendermag...

Hogyan érveljek a Kendermag Egyesület ellen?

Figyelt kérdés

Nem harcolni szeretnék, arra nincs esélyem. Nem is velük szeretnék vitázni, hanem egy esetleges társasággal, akik elfogadhatónak tartják a könnyű drogok legalizálását.

Annyira távol áll tőlem a vágy bármilyen hallucinációra, tudatmódosításra, hogy a téma csak felbőszít, de még megfelelő, a témára irányuló szókinccsel sem rendelkezem, egy érvelős vitára, a gondolataimhoz képest pedig nem a negyedik, a tizelnkielncsedik dimenzió az, amiről szó van.

Csak egy anomáliára tudok válaszolni: A terjesztés természetesen továbbra is bűntetnék, a fogyasztást nem, illetve nem is üldöznék. Ezen az elven lopni ezután sem lenne szabad, de az orgazdaságot elismernék? Holott Ő kvázia tolvaj cinkostársa. Kedves drogosok! Még véletlenül se magyarázzátok bele a kommentáromba, hogy a kábítószer fogyasztókat orgazdkának neveztem, ezt a párhuzamot tartottam a legegyszerűbbnek az én nagyon nagyon buta kis agyam által felfoghatatlan dolgok érzékeltetésére.

2009. máj. 15. 13:49
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:
0%
Aki szívni akar az szívni fog akár legális akár nem. De remélem egyszer legalizálják, és legalább nem kell tartani a kékektõl amikor épp gondoskodom egy sativaról vagy egy indicaról.
2012. szept. 1. 19:26
 42/45 anonim ***** válasza:
24%

Jaj miket hordtak itt össze te jó ég :D Kérdező, ha távol áll tőled egy kultúra, akkor előbb ismerd meg, utána próbálj meg ellenük érvelni.

Az átlag kender fogyasztó semmiben sem különbözök a legtöbbünktől. Akinek van egy kis esze és önuralma, az nem lesz függője semmilyen szernek. Sem kávé,ciginek sem a THC vagy az alkohol-nak.

Én tényleg nem értem hogy lehet néhány "konzervatív" ember félelmeire alapozva, illegálissá tenni egy olyan növényt ami kitűnő fájdalomcsillapító, hányinger elleni szer, legjobb étvágygerjesztő, bármikor ellazít és megnyugtat.

A legnagyobb baj szerintem hogy a népesség java része összekapcsolta a kannabiszt a lecsúszott drogosokkal, junkie-al, a céltalanúl tengődő fiatalsággal. Pedig ezekért legnagyobb butaság a cannabist okolni.

A legtöbb magyar fiatal 15-16 évesen már rágyújt az első cigire, amit megvesz egy kisboltban, rengeteg 16-17 éves fiatal részeget látni szombat vasárnap esténként a szórakozóhelyeken.(Én is ilyen voltam, hetente voltam részeg 11-12. osztályosként, mégsincs semmi bajom, pedig ha a fűhöz hasonlítjuk sokkal nagyobb lelki függőséget okoz, és még hozzájön a fizikai függőség ami a THC esetében NINCS!)

Ezeket csak a vak nem veszi észre. Mégsem mondom azt hogy tiltsuk be ezeket a szereket. Cigizni még életemben nem cigiztem, de aki akar miért ne cigizhetne? Nem az én gondom. Ha valaki bepiál és autóba ül és átgázol rajtam az már igen, viszont ezért sem az alkoholt hibáztatom, hanem az emberi felelőtlenséget.

Az meg hogy majd a füvesek miatt megy csődbe a Tb mivel annyi lesz a függő hogy nem győzzük őket rehabra küldeni, hát gratulálok, zseniális komolyan mondom.

Attól hogy valami távol áll a kultúrádtól, és köze van a hallucinációhoz, még nem az ördög műve! Rengeteg más kultúrának része az ilyen módú tudatmódosítás. Hallucinációtól nem lesz veszélyes a szer, attól hogy félsz tőle, mást még érdekelhet.

Aki be akarja szerezni az beszerzi, amőgy kapásból 2-3 dolgot tudnék mondani, ami a kertben megterem és hallucinációt okoz. De pl a dinitrogén oxidtól is szépeket lehet haluzni legálisan. Azért a kender a legelterjedtebb hallucinogén növény, mivel nem lehet túladagolni, viszonylag veszélytelen, a mellékhatások eltörpülnek más tudatmódosítók mellett. Butaság tiltani és ezzel a maffiát támogatni.

Szkopolamin pl egy hallucinogén vegyület, amit jelenleg akárki előállíthat legálisan, viszont csak a legkeményebb junkiek használják, mivel a halálos adat és a hallucinogén adat között alig van különbség. Mellesleg egy dísznövényből, ami lehet hogy a kérdező kertjében is megtalálható. Ehhez képest a fű veszélytelen semmiség, logikátlan dolog is a tiltása szvsz.

2013. márc. 5. 02:29
 43/45 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok, ha valaki privátot ír akkor azt azért tegye mert vitatkozni akar tényekkel alátámasztva, és ne azért amiért hajnali 3 órakor picit fáradtan és szétszórtan megpróbáltam 1 üzenetben válaszolni az összes marhaságra ami itt eddig elhangzott, és emiatt egy picit kesze kuszára sikerült megfogalmazni.
2013. ápr. 22. 22:00
 44/45 anonim ***** válasza:
8%
Miért törölte ki az üzenetemet a moderátor?
2013. ápr. 22. 23:03
 45/45 anonim ***** válasza:
0%

Na mind1, a hozzászólásom lényege itt megtalálható:

Kedd21 : Vita a mai magyar kábítószerpolitikáról [1/4] ezt írjátok be youtube-ba. Azt mindenkinek az egyéni ítélő képességére bízom hogy Hoffman Rózsa és Ágh Péter vagy a többieknek ad igazat jogi kérdésekben. Számomra érdekes hogy az előbb említett 2 ember vezető, döntéshozó pozicióba juthatott.

2013. ápr. 22. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!