Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hogyan érveljek a Kendermag...

Hogyan érveljek a Kendermag Egyesület ellen?

Figyelt kérdés

Nem harcolni szeretnék, arra nincs esélyem. Nem is velük szeretnék vitázni, hanem egy esetleges társasággal, akik elfogadhatónak tartják a könnyű drogok legalizálását.

Annyira távol áll tőlem a vágy bármilyen hallucinációra, tudatmódosításra, hogy a téma csak felbőszít, de még megfelelő, a témára irányuló szókinccsel sem rendelkezem, egy érvelős vitára, a gondolataimhoz képest pedig nem a negyedik, a tizelnkielncsedik dimenzió az, amiről szó van.

Csak egy anomáliára tudok válaszolni: A terjesztés természetesen továbbra is bűntetnék, a fogyasztást nem, illetve nem is üldöznék. Ezen az elven lopni ezután sem lenne szabad, de az orgazdaságot elismernék? Holott Ő kvázia tolvaj cinkostársa. Kedves drogosok! Még véletlenül se magyarázzátok bele a kommentáromba, hogy a kábítószer fogyasztókat orgazdkának neveztem, ezt a párhuzamot tartottam a legegyszerűbbnek az én nagyon nagyon buta kis agyam által felfoghatatlan dolgok érzékeltetésére.

2009. máj. 15. 13:49
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
0%
Már hogyne lehetne. Nem látok itt senki mást saját magamon kívül, aki 83%-os lenne. Nézd a 83%-os válaszokat, azok az enyémek.
2009. máj. 17. 12:02
 22/45 anonim ***** válasza:
23%
(Mármint akinél az van, hogy "A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad")
2009. máj. 17. 12:03
 23/45 anonim ***** válasza:
100%

Fantasztikus válasz volt. Ez jobb beazonosítás, mint a 11 jegyű személyi szám volt. Áruld el nekem, egy válasz mitől lesz 83 százalékos?

- A moderátos adja?

- Egy véletlengenerátor elemzi a kérdésben és a hozzászólásokban előforduló szavakat?

- Te magad kijelented, hogy ez 83 százalékos?

Ezt tényleg nem értem, bár erősen el is tértünk a tárgytól. (J.H)

2009. máj. 17. 13:18
 24/45 anonim ***** válasza:
22%

Ha ennyire figyelmetlen vagy, arról már végképp nem tehetek.

De tessék, akkor szépen kedvesen, szájbarágósan:

Ha megnézed az egyes válaszokat, mindegyiknek a jobb alsó sarkában látod ott a kis kezecskéket, zöldet, lilát, pirosat, amivel értékelheted az adott választ, vagy ha épp a saját válaszodat nézed, akkor azt, hogy "Ezt a választ te írtad".

Ez alatt aztán, ha a választ valaki már értékelte, látod azt, hogy "Ez a válasz xx%-ban hasznosnak tűnik." Ez mutatja annak az egy bizonyos, konkrét válasznak a százalékértékét, amit ugyebár a különböző értékelők értékelései együttesen alakítanak ki. Ha még nem értékelte senki, akkor rögtön a következőt látod:

"A válasz írója yy%-ban hasznos válaszokat ad."

Ez már azt mutatja, hogy az az illető, aki azt a bizonyos választ írta, a regisztrációja óta adott válaszaival összesen milyen értékelést vívott ki magának. Míg az egyes válaszok százalékértékei nagyon gyorsan változhatnak, addig ez rendkívül lassan; napok, hetek, vagy akár hónapok is kellhetnek hozzá, hogy akár csak egyetlen százalékot is mozduljon bármelyik irányba, attól függően, mennyit kommentál az ember.

Ezért mondtam tehát, hogy ez alapján könnyen beazonosíthatsz: ennél a kérdésnél a válszolók közül egyedül nálam látod a 83%-os értéket az előbb említett "A válasz írója yy%-ban hasznos válaszokat ad." részen. Lehet, persze, hogy néhány nap múlva 82 lesz, vagy épp 84, de akkor is kellően stabil és uniform, valamint kellően távol van minden más itt válaszolt ember értékétől ahhoz, hogy teljesen egyértelmű azonosítást tegyen lehetővé.

Mivel pedig a korábbi válaszaimat aláírással ellátni így visszamenőleg már nem tudom, ezen kívül más lehetőségem nincs is arra, hogy azonosítsam magam.

Ha még így sem érted, akkor azt hiszem, már tényleg nincs miről beszélnünk.

2009. máj. 17. 13:33
 25/45 anonim ***** válasza:
27%
És még egy kis segítség: ha megnézed, te pl. 81%-os vagy, ellentétben azzal a 69%-os illetővel, aki eredetileg feltette azt a kérdést, amire az előbb válaszoltam, és ami miatt aztán te értetlenkedtél.
2009. máj. 17. 13:36
 26/45 anonim ***** válasza:
94%

J.H. -13:33-13:36-nak.

Minden gúnyt, iróniát félretéve, ez a pontszámozás valóban újdonság volt, de - bocsáttassék meg nekem - nekem ilyen ambícióim nincsenek! Péntekig azt sem tudtam, hogy létezik ez a Site.

Megjegyezném, hogy ez csak egy lezárt időszak teljesítményének átlaga lehet. Ettől a "tőrzstag" adhat teljesen téves, így de facto %os választ is. Azután, hogy lettem én rögtön az első hozzászólásom után egyből 69%-os? (Vagy ez a cég ajándéka?) Jómagam nem akartam hozzászólni, mert elég indulatosnak éreztem a "sporttársakat", csak nem értettem a válaszok közötti összefüggéseket, ezért voltam bátor megszólalni.

Jó (és értelmes) vitázását!

Juhani

2009. máj. 17. 17:14
 27/45 anonim ***** válasza:
30%

Á, akkor rendben. Tény, friss regisztráció esetén is hamar leeshet a pontszám, ha sokan pontozzák le a válaszaidat, márpedig tény, hogy itt sokan sportot űznek ebből, sajnos, akkor is, ha amúgy egy válasz nem érdemelne lepontozást.

Szóval egyszerűen csak arról van szó, hogy az azóta adott válaszaidat feltehetőleg többen is negatívra értékelték már, és így a kezdeti 100%-od (mindenki ennyivel indul) gyorsan le is esett a mostani 69%-ra, ami valóban lehetséges is akkor, ha tényleg sok beírásodat húzták le, és mellette meg keveset értékeltek fel.

Sorry, nyilván nem tudhattam, hogy új vagy, csak gondoltamm, hogy ha az ember megnézi itt az oldal szerkezetét, meg hogy milyen infókat lát az egyes válaszoknál, amik hát ugye tényleg eléggé magukért is beszélnek, akkor elég hamar, már az első néhány válasza után megértheti, hogy mennek itt a dolgok - főleg, ha maga is értékeli mások válaszait, és megnézi, hogy ennek nyomán hogyan változnak a számok.

2009. máj. 17. 17:59
 28/45 anonim válasza:
38%
Ha nem tudsz semmit a témáról, akkor ne érvelj, mert nincs alapja sem a véleményednek.
2009. máj. 22. 16:24
 29/45 anonim ***** válasza:
23%
Mondja ezt olyasvalaki, aki maga nem szólt semmit, és láthatólag el se olvasott mindent, vagy ha mégis, akkor se figyelt rá oda, hogy mit olvasott. Csodás, gratulálok.
2009. máj. 22. 17:03
 30/45 anonim ***** válasza:
58%
Hogyhogy még mindig 83 százalékon állsz? Pedig mindig lepontoztalak.
2009. máj. 22. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!