Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ezzel egyet értetek?

Ezzel egyet értetek?

Figyelt kérdés

Tehát a jövő évi költségvetésben szerepel az, hogy a zsidóknak kártérítésként 1.727.000.000 FT-ot kell fizetnünk.

Okés a holokauszti kártérítés, de mi nem álltunk háborúban a zsidókkal tehát mire fel kell fizetnünk a másik hogy még meddig?

Holott rohadt nagy gáz van az országban. Ez a pénz is jó lenne ha maradna.

Vélemények? Politikai hovatartozástól fuggetlenül.

2011. nov. 28. 23:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%

"Tehát a jövő évi költségvetésben szerepel az, hogy a zsidóknak kártérítésként 1.727.000.000 FT-ot kell fizetnünk."

Forrás?

2011. nov. 29. 14:20
 12/34 anonim ***** válasza:

13:40

"Számtalan nép követett el számos másik nép ellen bűnöket a történelem során."

Nem, népek népek ellen még sohasem követtek el bűnöket. Bűnöket csak emberek tudnak elkövetni.

2011. nov. 29. 14:21
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
Egyetértek azzal, amit a #5-ös, a #9-es és a #10-es h.sz. is megírt - pontosabban, senki sem kérhet azért pénzt, kártérítést, mert a múltjában, megsértették őket. Ezen felül, a zsidók egy része, még fölényeskedik is - meg lehet nézni, hogy miket csinálnak Izraelben. Palesztinok nem akarják azt, hogy ott legyenek, ezt a tudtukra is adják (ha nem megy szóban, írásban, akkor fegyverhez folyamodnak), amire a válasz az, hogy még jobban sanyargatják az izraeliek. Blokádot is létrehoznak, amire nem hinném, hogy milyen joguk is van rá, hogy ellenőrizzék a szállítmányokat. Ha félnek, azt megértem, de annak, nem az a jogalapja, hogy milyenek a palesztinok, hanem az, hogy miért is, ilyenek a palesztinok. Megint nem azon van a hangsúly, hogy mi az oka, hanem az okozaton. Ez, meg, egy szarvashiba, persze, ha ő nekik ez, megfelel, akkor legyen...
2011. nov. 29. 14:39
 14/34 zeronibble ***** válasza:

Szerintem ez hazugság :D

Forrás?

2011. nov. 29. 15:46
 15/34 A kérdező kommentje:
2011. nov. 29. 15:47
 16/34 anonim ***** válasza:
Az N1 tévé nem sokkal hitelesebb a kurucnál. Valami hivatalosabb médium? (pl. index, origó)
2011. nov. 29. 20:25
 17/34 A kérdező kommentje:

Nem tudom egy parlamenti politikusnál mi lenne neked hitelesebb. Az Index írói biztos nem. Nem az N1-en van a hangsúj hanem hogy ki mondtja. Amúgy meg az MSZP már pereli is Gaudid "holokauszt tagadásért". Én mondjuk ilyet pont nem hallottam tőlle, sőtt mondta is hogy milyen szörnyű dolog volt.

[link]

Ez már elég hiteles?

2011. nov. 29. 22:25
 18/34 A kérdező kommentje:
amúgy meg relatív hogy kinek mi a hiteles. Nekem pl az index meg a tv híradói nem azok.
2011. nov. 29. 22:31
 19/34 anonim ***** válasza:
20:25 - biztos lehetsz benne öcsi, hogy ha nem lenne igaz amit mond, akkor az egész jobb-bal média már attól lenne hangos, hogy mit zsidóztak. A hitelességről meg annyit, hogy h1 vagy kuruc, de a hír, amit leírnak, az mind igaz, aztán hogy neked nem tetszik a tálalás, az más kérdés.
2011. nov. 29. 22:33
 20/34 anonim ***** válasza:
53%

Na, megtaláltam a törvényt. 1997. évi X. törvény

a Párizsi Békeszerződésről szóló 1947. évi XVIII. törvény 27. Cikke 2. pontjában foglaltak végrehajtásáról.

Lehet, hogy Gaudi-Nagynak nem tetszik, de ez a törvény. És a párizsi békeszerződésből következik.

"Holott rohadt nagy gáz van az országban. Ez a pénz is jó lenne ha maradna."

Mert szerinted nem marad az országban? Szerinted ha életjáradékot kap egy öreg holocaust-túlélő, vagy támogatást kap egy zsidó szervezet, akkor azt a pénzt rögtön kiviszik az országból? Vagy pontosan mit képzelsz?

2011. nov. 29. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!