Ezzel egyet értetek?
Tehát a jövő évi költségvetésben szerepel az, hogy a zsidóknak kártérítésként 1.727.000.000 FT-ot kell fizetnünk.
Okés a holokauszti kártérítés, de mi nem álltunk háborúban a zsidókkal tehát mire fel kell fizetnünk a másik hogy még meddig?
Holott rohadt nagy gáz van az országban. Ez a pénz is jó lenne ha maradna.
Vélemények? Politikai hovatartozástól fuggetlenül.

"Tehát a jövő évi költségvetésben szerepel az, hogy a zsidóknak kártérítésként 1.727.000.000 FT-ot kell fizetnünk."
Forrás?

13:40
"Számtalan nép követett el számos másik nép ellen bűnöket a történelem során."
Nem, népek népek ellen még sohasem követtek el bűnöket. Bűnöket csak emberek tudnak elkövetni.

Szerintem ez hazugság :D
Forrás?

Nem tudom egy parlamenti politikusnál mi lenne neked hitelesebb. Az Index írói biztos nem. Nem az N1-en van a hangsúj hanem hogy ki mondtja. Amúgy meg az MSZP már pereli is Gaudid "holokauszt tagadásért". Én mondjuk ilyet pont nem hallottam tőlle, sőtt mondta is hogy milyen szörnyű dolog volt.
Ez már elég hiteles?

Na, megtaláltam a törvényt. 1997. évi X. törvény
a Párizsi Békeszerződésről szóló 1947. évi XVIII. törvény 27. Cikke 2. pontjában foglaltak végrehajtásáról.
Lehet, hogy Gaudi-Nagynak nem tetszik, de ez a törvény. És a párizsi békeszerződésből következik.
"Holott rohadt nagy gáz van az országban. Ez a pénz is jó lenne ha maradna."
Mert szerinted nem marad az országban? Szerinted ha életjáradékot kap egy öreg holocaust-túlélő, vagy támogatást kap egy zsidó szervezet, akkor azt a pénzt rögtön kiviszik az országból? Vagy pontosan mit képzelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!