Mindenféleképp, ott a helyem hol lesznek és mikor?
Írhatnál több infót mert úgy szervezem a dolgot hogy ott legyünk egy pár bulin :)
2010. nov. 4. 17:58
2/28 anonim válasza:
Ha pártok szervezik, akkor nem. Amúgy igen.
2010. nov. 4. 18:02
3/28 anonim válasza:
Igen. Akkora baj van, hogy mindegy, hogy ki szervezi.
2010. nov. 4. 18:04
4/28 anonim válasza:
Nem is fogják engedni. Bár eddig ki is szervezte főként? Fidesz.
Én az ilyenbe csak azt utálom, hogy sok állat kimegy és mindent elkezd rongálni. Mi a f*szért nem otthon gyújtja fel a kocsit vagy a kukát. Mi a f*szért kell felszedni és dobálni a macskakövet. Vagy oké dobálja de senkit ne találjon el vele, azután szedje össze és hozza rendbe amit szétb*szott.
2010. nov. 4. 18:13
5/28 anonim válasza:
azért a korábbi tömegdemonstrációkra eléggé rászerveztek, és direkt hergelték a tömeget, mondván, hogy a "forradalmároknak" mindent szabad - ugye mindenki emlékszik, miket nyilatkozgatott az akkori ellenzék vezére, és hogyan mutatták meg a kordonbontással, hogy "forradalmárok" felette állnak a jogszabályokon.
Most ilyenek nem voltak, és külön kiemelték a szervezők, hogy csak a jogszabályokon belül lehet mozogni.
Ez egy óriási különbség, ezért nem lesznek most ilyen balhék, pedig elég sok ok van, hogy az emberek még dühösebbek legyenek, mint 2006ban.
2010. nov. 4. 18:26
6/28 anonim válasza:
Mindenképp.
2010. nov. 4. 18:41
7/28 anonim válasza:
Igen. Eddig soha nem demonstráltam, de most ki fogok menni. A Fidesz korábban minden követ megmozgatott azért, hogy a népet megkérdezzék költségvetési, 300 Ft-os kérdésekben. Most évtizedes megtakarításokra teszik rá a kezüket, és pofátlanul elutasítják a népszavazás felvetését, mondván, erre az "emberek" hatalmazták fel őket. Meg akarom mutatni, hogy én bizony nem hatalmaztam fel őket semmire, ekkora otrombaságra meg pláne nem.
2010. nov. 4. 18:42
8/28 anonim válasza:
ha pártfüggetlenül szervezik akkor igen.
2010. nov. 4. 19:07
9/28 anonim válasza:
Perry Gripp: Nem lehet a mai világban pártfüggetlenül tömegdemonstrációt szervezni. Csak a pártoknak van pénzük, mozgósítási képességük. Ha rajtam múlt volna, én már régen tüntettem volna, de nem tudom megszervezni. És más se tudja. Egyébként nem szívesen állok be Gyurcsány, Mesterházi vagy mondjuk Vona zászlója alá, de ha ők csinálják, hát ők csinálják. Én most elsősorban az ügyet nézem. Ezt a fideszes ámokfutást csak erővel lehet megingatni, mert ők csak az erőből értenek. És erőt most máshogy nem lehet mutatni, csak több százezres demonstrációkkal. Amíg ez nincs, addig teljesen ki vagyunk szolgáltatva. És ilyet más nem igen tud, csak pártok, bár ezek az ellenzéki pártok most valószínűleg nem tudnak. De legalább próbálják meg.
2010. nov. 4. 19:25
10/28 anonim válasza:
Naná, hogy egyet értek!
És abban is biztosak lehettek emberek, hogy most nem lesznek kocsi gyújtogatók, hiszen már az ő vezírük kormányoz. A másik oldal mindig is nyugodtabb és értelmesebb volt. Hallott e valaki olyat, h egy fidesz gyűlésen kifütyültek egy szónokot? Nem! Vajon miért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!