Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy sokan a Ku-Klux-hoz kötik az AIDS-et?

Figyelt kérdés

2011. nov. 14. 20:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azon gondolkodám, hogy vajon mi a búbánat köze lehet a két dolognak egymáshoz, de semmi sem jut az eszembe...
2011. nov. 14. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem.
2011. nov. 14. 20:55
 3/11 A kérdező kommentje:
2011. nov. 14. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
életemben most hallottam erről az elméletről először. tán azért kötik a 2-t egymáshoz, mert a ku-kluxosok főként niggereket öltek, és a legtöbb aidses nigger?
2011. nov. 14. 21:08
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Nekem apám azt mesélte, hogy az AIDS a majmoktól származik. És így került hozzánk:

Egy afrikai néger ...> egy majmot.

Csak ez az afrikai néger ...> a feleségét.

az afrikai négert és a feleségét, elvitték rabszolgának.

A feleség ritkaságnak számított és ezért, a ház ura(az őt megvásárló fehér) ...>

Így a fehér is megkapta.

Aztán a fehér elvett feleségül egy szép fiatal fehér leányt.

De a felesége mellett, mint rendes férj, rendszeresen eljárogatott a piros gyertyás házban, ahol tovább terjesztette a betegséget.

A fehér embert végül elvitte egy sima nátha.

A feleség is rendes és hűséges asszony volt, ezért csak a férje ellenségeivel ...>, de végül ő is meghalt náthában.

Közben a régebben említett piros gyertyás házban dolgozó fehérnépek minden arra járó hűséges férjnek segítettek a pénzgondjain(túl sok volt nekik, hát valamire költeni kellett, nem?)

Később meghaltak a fehérnépek. Majd a hűséges férjek. Majd a hűséges férjek feleségei, a feleségeik szeretői, a feleségeik szeretőinek szeretői és azok szeretői.

Látjátok, milyen káros a zoofília?

2011. nov. 14. 21:14
 6/11 anonim ***** válasza:
Ja, azt még elfelejtettem írni, hogy az egyik hűséges férj feleségének a szeretője eljött Magyarországra, és elment a piros gyertyás házban, és így mi is megkaptuk.
2011. nov. 14. 21:15
 7/11 A kérdező kommentje:
áhh..talán csak én vagyok hajlamos elhinni az ilyeneket vagy épp pont "nem elhinni" a majmos sztorit:D igen én is olvastam már a bűvös majomról...de ez valahogy kézenfekvőbb... márcsak azért is mert egy elb*ott világban élünk:S és sok a k*cs*g:S
2011. nov. 14. 21:19
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a ku-klux bármiféle vírust kifejlesztett volna, az kész képtelenség. A HIV vírus már sokkal régebb óta létezik, minthogy egyáltalán a génsebészet eljutott volna arra a szintre, hogy egy gént kicseréljen, ráadásul mindezt olyan céltudatossággal, hogy egy amúgy emberi genommal nem kompatibilis vírust azzá tegyen. Szóval ez lehetetlen.
2011. nov. 14. 21:30
 9/11 anonim ***** válasza:
6%

"Nekem apám azt mesélte"

Apád virológus? Vagy honnan ért hozzá?

2011. nov. 14. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Dantes: Nem esett le, hogy ez csak egy vicc?
2011. nov. 14. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!