Miért gondolják sokan, hogy nekünk ősi jogunk lenne a Kárpát-medence egészéhez?
Ilyet én még nem is hallottam.
De nem ártana egy kicsit megnézni Magyarország középkori történelmét, számos bizonyíték van rá, hogy a Kárpát Medencébe szép lassan beszivárogtak további népcsoportok is, amivel többnemzetiségűvé vált a nagy Magyarország. Teljesen érthető volt, hogy így jártunk Trianonnal. "Vesztes nem kaphat területet", ahogy akkoriban is mondták.
Kivéve Ausztria pl. :)
De amúgy, ha megnézel egy pár ultra-magyarkodót, akkor megtudod, hogy mi a Sumerokkal vagyunk szoros rokonságban, sőt, a piramisokat is magyarok építették, éspedig azért, mert a magyar nemzet Atlantiszról menekült el. Vagy a Holdról. Vagy valami ilyesmi :P
Vannak ilyen beteg emberek.
Néhány ultraliberális írni nem tudó is idetévedt.
Egyébként a Római Birodalom meg jó 1500éve bukott. Trianon meg 91éve történt. Szóval kettőt össze lehet hasonlítani.
Meg miért zavarja a fajtátokat, hogy azt mondják?
Engem sem zavar, hogy milyen nagy ultraliberális aberrált állatok vagytok.
Erről ennyit!
Első kommentelő:
Nagy-Magyarország
Kárpát-medence
Remélem érted, miért írtam.
Második kommentelő:
"vagy valami ilyesmi" Azt se tudod miket írnak, akkor meg mire vered a nyálad?
Azt gondolom, hogy értelmes ember nem foglalkozik ilyen tézisekkel, - ne alacsonyodj le Te sem, - ha javasolhatom - erre a szintre, mint amit az általad említettek képviselnek.
Felesleges bármilyen energiát is pazarolni ilyen agyamentek idiotizmusára.
Sajnos a válaszokat látva elgondolkozom hogy Árpád apánk és a többiek ilyen söpredékekért adták az életüket. Hamarosan a ti turbóliberális korotok is leáldoz és a magyarság visszatér ősi nemzeti szellemiségéhez. Az ősi jussról meg annyit hogy mi fel építettünk valamit ezer év alatt, befogadtunk sok hitvány népet Trianonnál meg is lett a hatása hogy olyan kesztyűs kézzel bántunk velük éveken át.
Az ősi juss nem egy kitaláció egy létező szó amit már régóta használunk a magyarság ezer éves földjére a Kárpát-medencére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!