A tűzijáték nem pénz kidobás?
Véleményem szerint lehetne jobb dologra is költeni a milliárdokat, mint a tűzijáték.Sok emberen lehetne segíteni abból a pénzből!!!
Ez engem zavar..mást nem?
"Sonata90 válasza:
De igen, az."
Megünnepelted (meg fogod ünnepelni?) idén a születésnapodat, a névnapodat vagy a házassági évfordulódat? Ha igen, akkor az nem volt(lesz) fölösleges pénzkidobás?
ma 00:46
Mondom, hogy az is pénzkidobás. Minden pénzkidobás.
Ezért a pénzt kuporgatni kell. Jó sokat kell dolgozni, mindent a munkának alárendelni, hogy jó sok pénzünk legyen, de a pénzt viszont nem szabad elkölteni, hanem fel kell halmozni.
Ez nagyon hasznos, mert állítólag aki sok pénzt gyűjtött össze, annak a túlvilágon sok szolgája lesz. Feltéve, hogy vele temetik a pénzét.
"aki sok pénzt gyűjtött össze, annak a túlvilágon sok szolgája lesz"
Hát tudod én inkább élek ezen az állítólag szar helyen jól ("olyan az élet, amilyenre fested" by Kowa+Vega), aztán majd odaát is megoldom valahogy :)
"A tűzijáték nem pénz kidobás?
Véleményem szerint lehetne jobb dologra is költeni a milliárdokat, mint a tűzijáték.Sok emberen lehetne segíteni abból a pénzből!!!
Ez engem zavar..mást nem?"
Gondolom te és a hasonlóan gondolkodók soha nem ünnepelnek. Nincs szülinapi torta gyertyával, nincs házassági évforduló, nincs Karácsony. Nincs szilveszter tüzijátékkal.
Vagy csak a Magyar ünnepre sajnáljátok a pénzt?
A 3 állami tüzijáték kb. 14Ft/fő.
Szerintem belefér
Én voltam kint megnézni élőben, gyönyörű volt a tűtijáték, át kell élni, szavakkal nem is lehet leírni, a parlament kivilágítása is hihetetlenül szép lett. Élőben látni kell, addig ne mondjatok róla semmi rooszat.
Egyébként, ha a gazdasági oldalát nézzük, egyáltalán nem pénzkidobás, hiszen sokkal több plusz bevételt generál, mint amennyibe kerül. Tele vannak a szállodák, vendéglők, az utcán felállított sátras éttermek és italmérések előtt tömött sorokban álltak az emberek, ez igencsak jelentős extra idegenforgalmi adó és áfa bevétel.
Szerintem pluszban jöttünk ki belőle.
22:28
132 millióba került, 1 millióan nézték meg. Ez fejenként 132 Ft. Feleannyi, mint egy villamosjegy ára. Rettenetes pénzkidobás, belehalunk!
ma 11:42
Nemcsak a szállodai forgalom növekedése jelent gazdasági többletet, hanem az is, hogy csökken az autóforgalom, így kevesebb olajat kell eltüzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!