Akkor is támogatnád a tűzijáték elmaradását, hogy ha az így megmaradt pénz nagy részét romák kapnák?
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 18:16
1/9 anonim válasza:
...és cigánygyerekek potyognának az égből?:)
2/9 anonim válasza:
Bocs!:) Mert tüzijáték azért lesz!
Én igen!
4/9 anonim válasza:
jogos a kérdés
most 1 szobás komfort nélküli lakások helyett palotákat kapnak majd a borsodiak, a mi pénzünkből...
és nem a cigányokról van szó, bárkiről
5/9 anonim válasza:
nem tudom kitől terjedt el ez a b.romság hogy cigányok fogják megkapni a pénzt de hagyjátok inkább abba! az egy dolog h sok a cigány arrafelé ,de nem mindenki az! mi is magyarok vagyunk, mégsincs biztosításunk, holnap te is kerülhetsz hasonló helyzetbe.............szerintem ez a szöveg hogy "a pénzt úgyis cigányok kapják" csak a lelkiismereteteket vágjátok át, de facto hazudsz önmagadnak, hogy ne kelljen megmozdulnod és segítened
6/9 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem támogatnám!
7/9 anonim válasza:
Igen, akkor is támogatnám.
Nekik ugyanakkora szerencsétlenség az árvíz, mit bárki másnak.
8/9 anonim válasza:
Támogatnám! Sőt még saját zsebből is adnék nekik. Elvégre egy magyarnak is annyira szerencsétlen lenne ez a helyzet!
9/9 anonim válasza:
8 a tűzijáték is a te zsebedből megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!