Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akkor is támogatnád a tűzijáté...

Akkor is támogatnád a tűzijáték elmaradását, hogy ha az így megmaradt pénz nagy részét romák kapnák?

Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
...és cigánygyerekek potyognának az égből?:)
2010. jún. 27. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Bocs!:) Mert tüzijáték azért lesz!

Én igen!

2010. jún. 27. 18:22
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen. Ők is emberek!
2010. jún. 27. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:

jogos a kérdés

most 1 szobás komfort nélküli lakások helyett palotákat kapnak majd a borsodiak, a mi pénzünkből...

és nem a cigányokról van szó, bárkiről

2010. jún. 27. 18:27
 5/9 anonim ***** válasza:
97%
nem tudom kitől terjedt el ez a b.romság hogy cigányok fogják megkapni a pénzt de hagyjátok inkább abba! az egy dolog h sok a cigány arrafelé ,de nem mindenki az! mi is magyarok vagyunk, mégsincs biztosításunk, holnap te is kerülhetsz hasonló helyzetbe.............szerintem ez a szöveg hogy "a pénzt úgyis cigányok kapják" csak a lelkiismereteteket vágjátok át, de facto hazudsz önmagadnak, hogy ne kelljen megmozdulnod és segítened
2010. jún. 27. 18:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem támogatnám!
2010. jún. 28. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, akkor is támogatnám.

Nekik ugyanakkora szerencsétlenség az árvíz, mit bárki másnak.

2010. jún. 28. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Támogatnám! Sőt még saját zsebből is adnék nekik. Elvégre egy magyarnak is annyira szerencsétlen lenne ez a helyzet!
2010. aug. 1. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
8 a tűzijáték is a te zsebedből megy...
2023. márc. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!