Ja,elég nagy baromság bár inkább ez mint a cigány segélye.
2011. aug. 19. 16:58
2/30 anonim válasza:
Én a "budapesti tűzijáték" kifejezéstől hányok, egyenesen Budapestre. Komolyan, nem létezik másik város??? Miért nem közvetítik felváltva az összes megyeszékhelyről?
Különben igen, pazarlás.
2011. aug. 19. 17:00
3/30 anonim válasza:
Lehetne, ez tény. De az is tény, hogy aug. 20-a az ország legnagyobb ünnepe. Emellet van abban valami, amit mondasz, lehetne ennél kevesebből is nagyon szép tűzijátékot rendezni. Itt az egyensúly a lényeg, nem szabad átesni a ló egyik oldaláról a másikra.
2011. aug. 19. 17:02
4/30 anonim válasza:
A napi kenyér- és vízadagon kívül minden pénzkidobás. Pl. minek nyáron cipőt hordani? Évezredekig elvolt nélküle az emberiség. Sőt, a kenyér és víz is pénzkidobás, mert ugye minek élni?
2011. aug. 19. 17:06
5/30 anonim válasza:
utolsó
tettem fel egy kérdést, ki hogy ünnepli augusztus 20.át és csak annyit válaszoltak hogy tüzijáték...
akkor mégsem ez a legnagyobb ünnep
ha megkérdezel egy fiatalt mi jut eszébe augusztus 20.áról tuti a tüzijáték
szerintem marhaság az egész országosan évente elmegy rá több milliárd forint csak budapesten 300millio
és ez minden évben...
szerintem már unalmas is
2011. aug. 19. 17:10
6/30 anonim válasza:
bocsi nem utolsónak akartam írni hanem a 17:02es nek
2011. aug. 19. 17:10
7/30 anonim válasza:
Kedves kérdező, abból a pénzből amit internetezésre költesz, szerinted hány emberen lehetne segíteni? Ne légy már demagóg, évente egyszer belefér egy nagyobb szabású ünnepség. Főleg úgy, hogy az összeg jó része visszatér, ugyanis ilyenkor a dunaparti szállodák dugig vannak, az utcákon tízezrek gyülnek össze, árusok telepednek ki, akiknek óriási bevételt jelentenek a huszadikai programok. Legalább gondolkodjunk, mielőtt elkezdünk valamin háborogni. Vannak az országban óriási pazarlások, de speciel ez nem az.
2011. aug. 19. 17:12
8/30 anonim válasza:
"Sok emberen lehetne segíteni abból a pénzből!!!"
Te mennyin segítettél már ma? Ezen a héten? Idén? Életedben?
2011. aug. 19. 17:18
9/30 anonim válasza:
azért netezésre költ évente 50-60 ezret a tüzijáték évente 1milliárd felett van nem mind1
2011. aug. 19. 17:19
10/30 anonim válasza:
ha annyira a tüzijáték mellet vagytok akkor miért? mit jelképez ez számotokra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!