Augusztus 20. -i tüzijáték helyett pénz az árvízkárosultaknak?!
Figyelt kérdés
Vélemény?2010. jún. 27. 22:16
1/20 anonim válasza:
Így lenne helyes. Én már egyébként sem járok ki megnézni évek óta.
2/20 anonim válasza:
Menjen! Szép a tűzijáték, de így jobb lenne!
3/20 anonim válasza:
Egyetértek. A tüzijáték csak felesleges pénzkidobás.
4/20 anonim válasza:
Egyetértek. Szép dolog lenne, ha megvalósulna.
5/20 anonim válasza:
Adják is oda a rá szánt összeget is a szerencsétlen embereknek .A cég amelyik meg elvállalta ingyen a tüzijátékot ,rendezze meg és így mindenki jól járhat .A kecske is jól lakik ,és a káposzta is megmarad .
6/20 anonim válasza:
Miért, most kinek fontos annyira a tűzijáték, mikor rengeteg embernek meg háza sincsen már? Nehogymár...
7/20 anonim válasza:
tüzijáték úgyis marad,legalábbis remélem ;)
amúgy nem kellene 8-szor kiírni ugyanazt a kérdést :D
8/20 anonim válasza:
ha "lemondunk" róla akkor ugysem fog odakerülni ez a "felesleges" pénz valaki úgyis berakja egy "nokiás dobozba"... inkább kimegyek és megnézem.
9/20 A kérdező kommentje:
szerintem az utolsónak van igaza!!!!
2010. jún. 27. 22:40
10/20 A kérdező kommentje:
persze szép és jó lenne, de én sem hiszem, hogy megvalósul.Maximum az a része, hogy a tüzijáték elmarad és megmarad a pénz.
Vegyük pl. volt az hír a híradóba, hogy bútorokat vittek szerencsétlen embereknek, de csak addig örültek amég a sajtó ottvolt, azután szépen elhúzták a csíkot..
2010. jún. 27. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!