Augusztus 20. -i tüzijáték helyett pénz az árvízkárosultaknak?!
Figyelt kérdés
Vélemény?2010. jún. 27. 22:16
11/20 anonim válasza:
Ha az állam a kétszeresét akarná bukni, akkor simán, ember, ezek le vannak zsírozva, ki vannak fizetve, meg vannak rendelve, szerinted mennyi felárat kéne fizetni??
12/20 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__9560..
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
itt az utolsó kettő, de tényleg egy csomó ilyen van már. Használd a keresőt, meglepően egyszerű!
13/20 czibles válasza:
a hozzáértők azt mondják, hogy a tüzijáték az árának a többszörösét visszahozza idegenforgalomi szempontból.
tehát nagyon nagy hülyeség lenne lemondani róla, inkább a bevétel felét ajánlanák fel, és máris több mint 100 millió lenne.
14/20 anonim válasza:
Nem az van, h már az árvízkárosultak is lemondtak róla, inkább a gátakat erősítsék meg belőle?
15/20 anonim válasza:
Szerintem az idei augusztus 20 költségvetése mehet az árvízkárosultaknak. Az államalapítás ünnepére szánt összeget fordíthatnák az újjáépítésre (szimbolikus jelentősége lenne).
16/20 anonim válasza:
Van még aki néz tüzijátékot? Szerintem nincs is olyan ismerősöm aki ilyen baromságokkal foglalkozik mint a TÜZIJÁTÉK! Vannak ennél fontosabb dolgok is o.O 17/L
17/20 anonim válasza:
Volt itt már tűzijáték, amikor csapkodtak a villámok, mint a veszedelem. Vitt mindent az ítéletidő. Én nem hiszek abban, hogy amit itt az ország összegyűjt az oda kerül ahova kell.
18/20 anonim válasza:
Jó ötlet! Legalább lesz valahonnan egy kis pénz, bár szerintem az még kevés, de több a semminél...
19/20 A kérdező kommentje:
am nagyon nemérdekel hogy volt már ilyen kérdés!
Nem kell linkelgetned!!:)
2010. jún. 28. 17:22
20/20 anonim válasza:
Ezt k.rvára nem tudom megérteni... adni az embereknek csomó pénzt, hogy UGYANODA építse vissza a házát? Jövőre meg ismételten elviszi a víz... Pazarlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!