A tűzijáték nem pénz kidobás?
Véleményem szerint lehetne jobb dologra is költeni a milliárdokat, mint a tűzijáték.Sok emberen lehetne segíteni abból a pénzből!!!
Ez engem zavar..mást nem?
nekem augusztus 20. az valóban egy ünnep, és nem azért, mert tűzijáték van, hanem mert nálunk ilyenkor van a búcsú és nagyon szép gyerekkori emlékeim vannak, mi mindig megünnepeljük.
A tűzijáték meg nem érdekel, és szerintem is fölösleges ekkora felhajtást csinálni miatta.
Internetre költ 50e Ft-ot, a család éves bevétele 2 millió forint. Internetre elkölti a családi összbevétel 2,5%-át.
A tűzijátékok az országban kerüljenek 1000 millió forintba, az ország bevételi főösszege 12 970 820,9 millió forint, ez az összbevételének 0,0077 %-a.
Úgy érzem, hogy látványos a különbség...
Amellett pedig megjegyezhetnétek: a népnek kenyér és cirkusz kell. Egyre kevesebb a kenyér, így egyre nagyobb cirkuszt kell biztosítani.
"Te mennyin segítettél már ma? Ezen a héten? Idén? Életedben?"
Ez mióta tartozik rád? Előbb igazold magad, és hogy jogod van kihallgatni.
Hát ja...vissza jön a pénz csak nem tudom hogy hova?!
Olyanok tömhetik ilyenkor is a zsebüket, akiknek már a fülén folyik ki a pénzt.
Sajnálom, én sajnos nem tudok segíteni anyagiakkal senkit, mert nincs rá sajnos...de bár lenne.
De most nem igazán arról van szó, hanem arról, hogy ha ennyi Állam adósság van, akkor minek szórni a pénzt?
Szerintem ez is csak egy legális dolognak álcázott cécó, hogy valakik nagyon jól járjanak!!
Ez az én véleményem..én ebbe az országban, már mindenben a korrupciót látom, mert van bőven!!
"azért netezésre költ évente 50-60 ezret a tüzijáték évente 1milliárd felett van nem mind1"
Egymillió internetelőfizetés összesen az mennyi is? Fejenként mennyit is költenek a tüzijátékra?
"De. Kommunista csökevény"
Nyilván az USA-ban is július 4 egy kommunista csökevény ünnep.
"Ez mióta tartozik rád? Előbb igazold magad, és hogy jogod van kihallgatni."
Nem tartozik rám, természetesen a kérdés költői volt, a válasz eleve ismert. Csak ha valaki arról pofázik, hogy "jaj, dehát mennyi éhező", az ne élszentségből írjon ilyet, hanem segítsen is rajtuk. A válasz úgyis 0, azaz nulla.
"Szerintem ez is csak egy legális dolognak álcázott cécó, hogy valakik nagyon jól járjanak!! "
Csináld meg az ország legjobb ÉS legolcsóbb tüzijáték és/vagy rendezvényszervezőjét, és te kapod a munkát, te jársz jól. Siránkozni azon, hogy ki jár jobban, ki jár rosszabbul nagyon könnyű. De teszel is valamit azért, hogy a jól járók oldalán legyél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!