Nem etikatlan ha az etikai bizottsag elnokenek havi
autoberleti dija annyi mint egy minimalberbol elo halando
egy evi keresete?
kolopele
Fenébe... Pedig jelentkeztem volna...
:-D Pedro
2011. aug. 17. 00:03
Pedro, ha meggondolnám magam, üzenni fogok.
2011. aug. 17. 00:07
13/23 A kérdező kommentje:
Pedro ha van kamionra papirod irany a haborus ovezetek valamelyike, eszelos penzeket fizetnek a jo soforoknek. Igaz hamar oszul az ember, de legalabb megmarad a gerinced, es az unokaidnak is gondtalan elete lesz :)
Köszi, de csak poénkodtam...
Van ugyan B és C kategóriás jogsim, de mellé van egy jól használható diplomám is, meg némi speciális tudásom. Azt hiszem, ez itthon nekem jobban jövedelmez, mintha elmennék bárhova sofőrnek.
De azért köszi a tippet!
:-D Pedro
2011. aug. 17. 07:54
15/23 A kérdező kommentje:
Pedro jo a diploma de havi 40e dollarban meg jobb, bar otthon lenni meg meg sokkal jobb... kezdek irigy lenni... fene a politikaba... vagy csak a politikusokba?!
Kolopele, Te a SAJÁT jövedelmedből azt veszel amit akarsz, annak utalsz akinek akarsz, ha akarod elrulettezed.
Ezért senki sem ró meg, sőt!
Ám az említett úriember, a végletekig lesarcolt adófizetők pénzéből pöffeszkedik a luxusjárgányban. Na ez a gusztustalan.
2011. aug. 17. 19:01
Igazad van doboszoli, szerintem is etikátlan az hogy a legtöbb milliós fizetésű képviselőnek külön juttatások járnak, ez a pénz sokkal jobb helyen lenne azoknál akik valóban rászorulnak. Szerintem ha az emberek nagyon magas szinten élnének, ez nem is érdekelne senkit, mivel tudnák hogy nagyszerűen kormányoznak, remekül vezetik az országot, megérdemlik. Persze az hogy ma az emberek nagy része rosszul él, az nem a mostani kormány hibája, viszont pontosan a mai körülmények miatt nem ildomos felvenni ezeket a magas juttatásokat. De ezt az mszp is ugyanígy csinálta, a Fidesz is, és így fogja bárki, aki kormányzásra kerül. Még akkor is, ha etikátlan.
2011. aug. 17. 21:57
kolopele
De sötéten látod te ezeket a dolgokat... velem együtt...
Na most te lettél baloldali, vagy én lettem jobboldali? :-D
Vagy csak egyszerűen vannak olyan dolgok, amelyek világnézettől függetlenül egyformán visszatetszőnek tűnnek minden jóérzésű ember számára?
Legalább tudom, miért nem akarok politikus lenni :-DD
Pedro
2011. aug. 17. 22:14
Nem lettem baloldali, azért ennyire már ismerhetsz, csak ezek a dolgok nekem sem tetszenek. Én is, te is tudod mit jelent az ha az agyunkat használva megdolgozunk a pénzünkért. Akik annyit keresnek, hogy könnyedén megélnek a fizetésükből, nem kellene hogy a mi befizetett adóinkból tovább dőzsöljenek. A szociknál ezen nem csodálkoztam, a Fidesztől viszont kissé mást vártam. Persze még így is túlsúlyban vannak a jó intézkedéseik nálam, de ez egy olyan dolog a munka törvénykönyv után ami átdolgozásra szorulna kicsit.
2011. aug. 17. 22:37
kolopele
Hát mi tagadás, ismét zöldikét kaptál, annak ellenére, hogy nem lettél baloldali :-D (Bár ha megtennéd, azt hiszem k.rva nagyot csalódnék!) Egyre jobban örülök, hogy megismertelek. Öröm értelmes emberekkel beszélgetni.
Pedro
2011. aug. 17. 22:44
További kérdések: