Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nyugdíjasok! Elégedettek...

Nyugdíjasok! Elégedettek vagytok a mostani nyugdíjemeléssel?

Figyelt kérdés
El sem éri a várható inflációt szerintem.

#infláció #2025 évi nyugdíjemelés
ma 07:09
 1/6 anonim ***** válasza:
57%
Ábszolúte: meg is köszönöm Viktortának. Elég sok is ez az emelés, érdemes lenne visszaküldeni, hogy had nyaraljon még belőle.
ma 07:26
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, ha nem éri el az inflációt akkor korrigálják és visszamenőleg emelik a nyugdíjakat. Az, hogy te mit vársz meg mi a realitás az nem ugyanaz.
ma 07:44
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Nem egészen, de az utóbbi 5-8 évet nézzük, akkor összességében igen.
ma 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:
2012-től, csak elvesz, de én így szeretem.
ma 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyim egyáltalán nem elégedett, nevetségesnek és felháborítónak találja az emelés mértékét. Az információs adatokat pedig valótlannak. Elmondása szerint egyre több nyugdíjas ismerőse így látja, és sorra ábrándulnak ki a Fideszből körülötte.
ma 10:04
 6/6 anonim ***** válasza:

5# köszönjük..

Nagyi hiányában Önök egy "Tisza fan"(😷) politikai célú kísérletezését olvashatták, ami nem jött be...

ma 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!