Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos az elégedetl...

Szerintetek jogos az elégedetlenség azzal kapcsolatban, hogy "karácsonyi pulykapénzt" óraadók, visszatanító idősek nem kaptak?

Figyelt kérdés

Én több olyan helyre is jártam részmunkaidőben, meg diákként ahol semmilyen plusz juttatás nem járt. Én úgy gondolom, hogy ez sajnos egy elfogadható realitás, mert máshol sem kapnak azok, akik nincsenek állományban. Sőt olyan helyen is voltam, ahol külön fel volt tüntetve, kiknek nem jár az extra összeg, ebbe beletartoztak a hosszú táppénzen lévők (többnyire kismamák érintettek ilyenkor), kisbabával otthon lévő anyukák is, diákok, részmunkaidősök (versenyszféra volt, nem oktatás).

Az viszont valóban nagyon kínos húzás volt, amikor az iskolakezdési támogatást elutasították a legtöbb helyen, mert nem kötelező juttatás. De még annyit sem határoztak meg, hogy egy tól-ig összeget rászánhatnának erre, hogy valamit, ha nem is a nagy összeget gyerekenként megkaphassák, akiknek járt volna.

Meg mi ez az új nesze semmi fogd meg jól intézkedés, hogy 150 ezer Ft/hó lakhatási támogatás járhat caféteriaként ha azt a munkahely megítéli? Eleve 450k-nál nem is lehet több a Szép kártya se. Meg hány munkahely adna ilyen lehetőséget, ha az állami szektor semmit sem tud adni? Én ezen marhára felhúztam magam. :D

Mi pedagógusok semmilyen juttatást nem kapunk, pedig egy esetleges lakhatási probléma megoldásával talán többen választanának a hiánytárgyakból életpályát...

ma 07:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Most lett életpálya modell, meg tavaly kaptatok béremelést.

Akkor csendben maradtatok....

ma 08:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem ez vót a kérdés... én teljes állásban dolgozom, kaptam is mindent. De máshol se adnak részállasokra semmit, szóval ez a panasz nem volt reális.

A kormány a béremelésektől független értelmetlen juttatásokról tájékoztat, amik nem sokakat érintenek, és/vagy nem adják meg. Itt ez a baj, nem az, ami nem járna...

ma 10:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Feleségem főállású tanár. Egyre kevesebb a főállású, mert csak őket oszthatják be helyettesíteni, ők lehetnek osztályfőnökök, meg mindenféle egyéb "szívatásokból" is csak ők részesülnek, a részmunkaidősök és óraadók nem. Ezek után teljesen jogosnak tartom, hogy az efféle juttatásokból sem részesülnek.
ma 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!