Nem etikatlan ha az etikai bizottsag elnokenek havi autoberleti dija annyi mint egy minimalberbol elo halando egy evi keresete?
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 00:17
1/23 anonim válasza:
Hova gondolsz, miért lenne etikátlan? Ő már csak tudja, hogy nem az! :-D
2/23 anonim válasza:
Miért nem vagy te is valamilyen elnök? Akkor biztos nem foglalkoznál ilyesmivel.
3/23 A kérdező kommentje:
Engem akkor is zavarna. Miert kotelezo lopni, adot csalni azonnal ha vezeto pozicioba kerul az ember? Lehet rosszul lettem felnevelve?!
2011. aug. 16. 02:19
4/23 doboszoli válasza:
Mert a megszorítások, csak a halandókra vonatkoznak.
Isteneket nem lehet hátrányos helyzetbe hozni.
Amúgy gerinctelen, gusztustalan dolog.
Kolopele, ugye Te is érzed, hogy ez a védelem elég gyenge lábakon áll?
5/23 anonim válasza:
Nem védtem őket. Csak egy halandó fejével gondolkoztam, aki hasonló pozícióba kerülne. Nem kell ez a rizsa hogy én mennyivel másabb lennék ha ott volnék.
6/23 anonim válasza:
Milyen autót bérelnek neki és mennyiért?
7/23 A kérdező kommentje:
Lehet rizsa es en meg alapbol hulye vagyok, meg se kutyam, se macskam,se hatalmas igenyeim, de en pl az adom felet amit az allam a zsebemben hagy a helyi iskolam alapitvanyanak adom, mert felenk a gyerekek 80%-a csak ott kap fott etelt. Ha jol tudom 7-es BMW +sofor.
2011. aug. 16. 21:15
8/23 anonim válasza:
Én meg a beteg gyerekeknek utalok át éves szinten milliós nagyságrendű összeget a saját keresetemből, Phaetonnal járok szintén a saját keresetemből. Akár fel is háborodhatnék ezen, mert ugyan a keresetem milliós összeg havonta, viszont én abból is veszek meg mindent és tartom el a családomat. De nem teszem, mert bárki ezt tenné hasonló pozícióban. Persze hogy tisztességesebb volna ha a saját nem kis keresetéből csinálná mindezt, hiszen meg tehetné, de mivel jogilag ez nem kifogásolható, úgysincs értelme foglalkozni vele.
9/23 A kérdező kommentje:
kolopele igazad van kar foglalkozni a kerdessel amig a torvenyalkoto a legnagyobb rablo, amugy mennyit keres a soforod? :)
2011. aug. 16. 22:36
10/23 anonim válasza:
Nincs sofőröm, imádok vezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!