A liberálisok miért vannak oda a multikultiért?
90-ben 6 éves voltam és már vannak élő emlékeim a többpártivá válásunkról és arról a pillanatról, hogy megnyitják a határainkat. Én a szüleimnek hála, onnantól, gyakorlatilag folyamatosan utaztam gyerekkoromtól. Elöször, Bécs, aztán Olaszország, voltunk lent Görögországban többször -azóta, vagy 20x-, majd eljutottam Angliába, Skóciába, Irországba, Németországba.
Én mindnehol azt láttam, hogy az emberek, tudnak együtt élni, ha akarnak, nem okoz gondot, hogy más a nyelv, a helyiek kicsit türelmesebbek, a többiek, meg próbálnak beilleszkedni. Közös elfogadás volt a kulcs és mindenhol, baromira tetszett. És a szürke, ködös, téli, fagyos depinek, adott egy baromi jó vibe-ot az, hogy mondjuk Anglia közepén curry-t főztek az indiaiak, vagy Németországban a török éttermek tucatjai.
És, igazából mai fejjel is ezt látom, mert ma ugyanúgy utazom és ugyanúgy járom Európát.
Én nem oda vagyok érte, szimplán élem a multikultit és magam is a része vagyok.
Mert a Világ kultúrák keveredése. Nézd meg a történelmet.
Gasztronómiában miért van annyi féle nemzeti étterem egy városban?
Magyar gasztro miért vesz át mindenféle nemzet ételeit magyarosítva? Az ember a gyomrával szavaz ekkor.
A népek keveredése pedig a genetikai sokszínűséghez kell, amit a faj túlélésének törvénye.
Hogy klasszikust idézzek: 'A magyar egy kevertfajú nép!' - by Orbán.
Ami oltári hülyeség amúgy biológiailag, mert az ember egy faj, de viszont kifejezi hogy a történelem mennyire átvándorolt rajtunk és a 'fajunkon'.
Az nem multikulti amit a Fidesz csinál?
Miért van az országban, főleg Budapesten annyi kínai, török, arab, ukrán, thai, akiket 15 éve folyamatosan betelepít?
A főváros rohamtempóban kezd elkorcsosodni.
Lásd például a Dubaji üzletet, amit a fővárosi közgyűlés is megvitat hamarosan!
Arab munkahelyek, arab kultúra, arab fennhatóság lehet Rákosrendezőn.
A Fidesz azt mondja, ezzel sok munkahely jön létre, a budapestiek javát szolgálná.
"Jó lesz a gazdaságnak, jó lesz Budapestnek és jó lesz Magyarországnak"...
Hát "jó" a nagy lófszt....
Továbbá az 500m magas felhőkarcoló drasztikusan rontaná Budapest városképét és szinte minden történelmi létesítmény hátterében látszana a 21. századi modern torony.
Ez a fejlesztés többezer milliárdba kerülne.
Karácsony és Vitézy ezt megvétózná, a bírósághoz fordulnának, ha a kormány megszavazná a beruházást.
Erről lesz vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!