Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok miért vannak...

A liberálisok miért vannak oda a multikultiért?

Figyelt kérdés
tegnap 03:42
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Mert a nácikák miért vannak ellene? Főleg úgy hogy a multikulti mindig is jelen volt és tök természetes.
tegnap 05:03
 2/4 anonim ***** válasza:
28%

90-ben 6 éves voltam és már vannak élő emlékeim a többpártivá válásunkról és arról a pillanatról, hogy megnyitják a határainkat. Én a szüleimnek hála, onnantól, gyakorlatilag folyamatosan utaztam gyerekkoromtól. Elöször, Bécs, aztán Olaszország, voltunk lent Görögországban többször -azóta, vagy 20x-, majd eljutottam Angliába, Skóciába, Irországba, Németországba.

Én mindnehol azt láttam, hogy az emberek, tudnak együtt élni, ha akarnak, nem okoz gondot, hogy más a nyelv, a helyiek kicsit türelmesebbek, a többiek, meg próbálnak beilleszkedni. Közös elfogadás volt a kulcs és mindenhol, baromira tetszett. És a szürke, ködös, téli, fagyos depinek, adott egy baromi jó vibe-ot az, hogy mondjuk Anglia közepén curry-t főztek az indiaiak, vagy Németországban a török éttermek tucatjai.

És, igazából mai fejjel is ezt látom, mert ma ugyanúgy utazom és ugyanúgy járom Európát.

Én nem oda vagyok érte, szimplán élem a multikultit és magam is a része vagyok.

tegnap 05:41
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Mert a Világ kultúrák keveredése. Nézd meg a történelmet.

Gasztronómiában miért van annyi féle nemzeti étterem egy városban?

Magyar gasztro miért vesz át mindenféle nemzet ételeit magyarosítva? Az ember a gyomrával szavaz ekkor.

A népek keveredése pedig a genetikai sokszínűséghez kell, amit a faj túlélésének törvénye.

Hogy klasszikust idézzek: 'A magyar egy kevertfajú nép!' - by Orbán.

Ami oltári hülyeség amúgy biológiailag, mert az ember egy faj, de viszont kifejezi hogy a történelem mennyire átvándorolt rajtunk és a 'fajunkon'.

tegnap 08:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Az nem multikulti amit a Fidesz csinál?

Miért van az országban, főleg Budapesten annyi kínai, török, arab, ukrán, thai, akiket 15 éve folyamatosan betelepít?

A főváros rohamtempóban kezd elkorcsosodni.

Lásd például a Dubaji üzletet, amit a fővárosi közgyűlés is megvitat hamarosan!

Arab munkahelyek, arab kultúra, arab fennhatóság lehet Rákosrendezőn.

A Fidesz azt mondja, ezzel sok munkahely jön létre, a budapestiek javát szolgálná.

"Jó lesz a gazdaságnak, jó lesz Budapestnek és jó lesz Magyarországnak"...

Hát "jó" a nagy lófszt....

Továbbá az 500m magas felhőkarcoló drasztikusan rontaná Budapest városképét és szinte minden történelmi létesítmény hátterében látszana a 21. századi modern torony.

Ez a fejlesztés többezer milliárdba kerülne.

Karácsony és Vitézy ezt megvétózná, a bírósághoz fordulnának, ha a kormány megszavazná a beruházást.

Erről lesz vita.

tegnap 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!