Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért nem...

A liberálisok miért nem mutatnak példát a többi embernek toleranciából, miért nem fogadnak be a lakásukba menekülteket?

Figyelt kérdés
Tényleg nem kötekedésből kérdezem, de szerintem úgy lehetne még több embert meggyőzni az igazatokról ha bemutatnátok kicsiben milyen harmonikus is a multikulti együttélés. Befogadna minden liberális család egy menekült családot, aki 1 fizetésből él az két személyt, aki két fizetésből az négy személyt. Így gyakorlati úton is tudnátok bizonyítani hogy a bevándorlók igenis kedvesek, békések, ártalmatlanok és hogy működik a multikulti. Mit szóltok hozzá? :)

2015. aug. 27. 18:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Vannak, akik ezt teszik. Még büszkélkednek is vele, hogy mivel nem kérnek érte pénz, így nem illegális. Persze ez magánemberek esetében van, olyanról még nem hallottam, hogy pl. Fodor Gabriella beköltöztetett volna 200 menekültet a villájába.
2015. aug. 27. 18:15
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Ezeknek csak a po.ájuk nagy be nem fogadnának senkit.
2015. aug. 27. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Mert csak a szájuk nagy.

Borsodba egy nem mer lejönni.

2015. aug. 27. 18:17
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
Mert két nap után élet halál harc alakulna ki és vélhetően a menekült győzne, hisz neki nagyobb a háborús tapasztalata.
2015. aug. 27. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Ez a kérdező sem ismeri a liberális meg a tolerancia szavak jelentését, sebaj, megszoktuk :-)
2015. aug. 27. 18:33
 6/12 hollófernyiges ***** válasza:
55%
Te miért nem mutatsz példát magyarságból és fogadsz be a lakásodba kárpátaljai nyugdíjast aki havi tízezer forintból él meg?
2015. aug. 27. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Már van két afgán család a nagyszobában. A konyhában meg az eltévedt betyársereg pihen, és nagyon készül a következő túrájukra. A spajz tele oroszokkal, a fürdőben mi lakunk.

Gondolom ez elég meggyőző számodra. Mi liberálisok így tengetjük szegényes életünket. :-)

2015. aug. 27. 20:27
 8/12 hollófernyiges ***** válasza:
85%

"Hogy jönnek ide a határon túli magyarok?"

Ne csak mástól várd el, hogy áldozatot hozzon az elveiért, előbb mutass példát.

2015. aug. 27. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:
Én befogadtam egy bevándorlót. Átmentem a teszten?
2015. aug. 27. 22:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak a duma van náluk.
2015. aug. 27. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!