A liberálisok miért nem mutatnak példát a többi embernek toleranciából, miért nem fogadnak be a lakásukba menekülteket?
Nem akarom lerombolni a világodat, de nem hogy te, de még a jobbik és a fidesz is liberális pártok.
Általában egy liberális államban az egyén szabadságát csak annyira próbálják szabályozni, amennyire azt szükséges, ezért van az, hogy te döntheted el hogy mit kezdesz az életeddel. Emiatt van az is, hogy a melegeknek jogot adnak házasodni (mert kit érdekel, változott valamit az életed mióta az USA-ban megadták?), a pedofiloknak viszont nem engednek molesztálni. Ezzel van valami gondod?
A jogszabályok azok, amiket mindenkinek be kell tartania ugyanúgy cigány népcsoportú embernek, rokkantnak, mókusnak (ha az személy) mint bárki másnak, mert ezzel biztosíthatjuk azt, hogy mások szabadságát nem sértjük a cselekedeteinkkel. Ezt nevezik egyenlőségnek. Ezzel van valami gondod?
Mint már tudod, hogy a jog roppant nagy szerepet játszik egy átlagos liberális társadalomban, tudhatod azt is, hogy egy liberális (vagyis olyan mint te vagy én) embernek ugyanúgy szúrhatja a szemét az, ha valaki a jogszabályokat megszegve illegálisan lép be az ország területére. Az, hogy miért tartózkodhatnak itt, és részesülnek SZOCIÁLIS (nem liberális) javakban, biztos valamilyen nemzetközi, vagy egyéb szerződés, jogszabály, stb. eredménye, házi feladat: nézz utána (őszintén engem marhára nem érdekel).
Egy liberális ember is lehet rasszista (lásd te vagy én), meglehet a saját maga véleménye (lásd, amit te írtál, meg amit én), ezt egy liberális állam nem korlátozza. Ezzel van valami gondod?
Oh és igen, van jobb oldali liberalizmus, lásd jobbik, fidesz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!