Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Emberek! Ha az USÁban a...

Emberek! Ha az USÁban a rapperek USA-zászlós alsógatyában rappelnek, ott teljesen normális, de MO-n ha FankaDeli árpád-sávos zászló előtt rappel, meg magyaros cuccokban, ő már rasszista. Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 22:43
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 anonim ***** válasza:
rejewh, utánaolvastam, és igazad van, elnézést kérek. Viszont az anarchia pont ugyanaz a kategória, mint az árpisávos zászló: lehet, hogy nem ugyanazt jelenti, mint a többség gondolja, de a többségnek rossz jut róla eszébe. Más nevet kéne neki találni, szerintem.
2011. aug. 4. 17:03
 52/71 A kérdező kommentje:

Az anarchizmus majdnem annyira, vagy pont ugyanannyira pusztító eszme, mint a liberalizmus...kukába vele.

Az a te személyes problémád, hogy nem az őshazád jelképe jut eszedbe az árpád-sávos zászlóról, inkább paranoiás leszel a média miatt.

2011. aug. 4. 17:50
 53/71 anonim ***** válasza:

Akár más zászló alatt is rombolhattak volna.

Nem fogunk egy évezredes jelképet "leváltani" azért, mert igyekeznek kisajátítani, lejáratni butaságból, vagy éppen tervszerűen.

Ezt nem engedhetjük meg. Inkább ezeregyedszer is érdemes rámutatni a nyilas, és az árpádsávos lobogó közötti különbségekre.

2011. aug. 4. 17:56
 54/71 anonim ***** válasza:

"Te figyelj, én is meg tudom különböztetni a kettőt, de mégis előbb jutnak eszembe a nyilasok, mint hogy ez nemzeti lobogó lenne. De rendben van, nem nyilasok, akkor viszont a 2006-os TVszékház gyújtogató csürhe jut eszembe, és akkor is az, hogy értelmetlen rombolást és anarchiát szít a zászló. Az a 2006-os csürhe minden becsületet kiölt az iránt a zászló iránt az emberekből."

Láthatóan nem tudod megkülönböztetni a kettőt, ha tudattalanul is összemosod őket. Engem ha az utcán leszólítanának is meg tudnám nevezni a két lobogó közti különbségeket (nem kérkedni akarok, vagy hencegni, de így van). De ez már egyéni probléma. Sőt, szerintem ez már inkább afféle erőlködés, mindenképpen valami negatívat akarsz kötni az árpádsávhoz, legalább is nekem ez jött le :) Akkor viszont ami nem jut eszedbe az az, hogy előbbi volt az árpádsáv, mint a nyilas lobogó.

2011. aug. 4. 18:36
 55/71 anonim ***** válasza:
61%

Figyelj,nálunk is sokan Amerikás pólóban járnak iskolába.

Ez a divat, hülyeségek ez a magyarkodás, jobban szeretném az amerikai történelmet tanulni. A magyar tiszta hülyeség.

Én is amerikás vagyok. Legjobb ország, azért vagyok kitűnő tanuló, mert Amerikában szeretnék dolgozni. És ezt a retkes országot el hagyni. Ha annyi pénzt ,hoznák majd össze, akkor a szüleimet is kiviszem, mert nem akarom ,hogy ők is ebben a retekben éljenek.

2011. szept. 17. 17:59
 56/71 A kérdező kommentje:

"Én is amerikás vagyok...retkes országot..."

Te inkább egy nyomorult, tudatlan féreg hazaáruló vagy. Nem lepődnék azon meg, hogyha valamelyik drága szülőd zsidó lenne...

2011. szept. 18. 12:53
 57/71 anonim ***** válasza:

Borzasztó, hogy milyen gyűlölködés megy itt. Az egyik a saját nemzetét nevezi "retkesnek", a másik válasza erre az, hogy "biztos zsidó vagy".

Szánalmas, szomorú és dühítő egyben. :-(

2011. szept. 18. 12:59
 58/71 anonim ***** válasza:

7/57-nek. Nem létezik, hogy Te magyar vagy! Ha mégis, akkor legjobb ha eltakarodsz imádott Amerikádba. Én többszőr voltam az USÁ-ban, de elég volt belőle.Te semmit sem tudsz az ottani életről. Külön utcasorokban élnek a németek, angolok magyarok, lengyelek. Tőlük távolabb az olaszok, még messzebb a kínaiak. A négerek zöméről nem is beszélve. Ők teljesen elkülönülve N.Y.-ban pl. a százhuszonvalahanyadik utcától kezdődően laknak. Az u.n. demokrácia látszatát hatalmas rendőrség tartja fenn. Este sehova nem mehetsz az autód vagy taxi nélkül.Mindenki igyekszik saját fajtáján belül barátkozni és házasodni. A sok hülye fílmben szereplő vegyes garnitúra csak USA propaganda arról, hogy egyesek mit is szeretnének.

Miért vagy még mindig itt? V..X

2011. dec. 9. 22:45
 59/71 anonim ***** válasza:
57%
Az USA pont egy olyan "elfogadó, modern, demokratikus, informális hely", hogy nekik már az I. VH idején volt zsidótörvényük, a buszon nem keveredhetett a fekete és fehér, a latinokat és ázsiaiakat most is a sz*rral azonosítják, akárcsak a hajléktalanokat, akiket épphogy nem terelnek gázkamrákba, rendszeresek az etnikai összetűzések minden létező ott lakó náció között, aki arab, automatikusan terrorista, és ha nem látható állandóan mindkét kezed, könnyedén lelőhet egy rendőr. De sebaj, biztos a világ legjobb országa.
2011. dec. 23. 00:39
 60/71 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy fanka saját bevallása szerint is rasszista

egy szektát épít fel magának

2011. dec. 23. 07:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!