Emberek! Ha az USÁban a rapperek USA-zászlós alsógatyában rappelnek, ott teljesen normális, de MO-n ha FankaDeli árpád-sávos zászló előtt rappel, meg magyaros cuccokban, ő már rasszista. Hogy is van ez?
ma 23:22
Ugyanmár...
Agymos, közbe meg ebből él.
Az segit, aki megy lapátolni az iszapot, kimossa a szrbul a magatehetetlent, és megszánja egy felesrevalóval azt a szerencsétlent a pirosnál.
FankaDeli nekem is segített, sokat köszönhetek neki, amolyan emberi példaképem, persze nem olyan értelemben, ahogy egyesek rajonganak Fluorért vagy épp Robert Pattinsonért.
Az általad említett ellentmondáson már én is sokat gondolkoztam, de nem jutottam előrébb. Az okok talán abban keresendők, hogy az "amerikaiság" voltaképpen a globalizmus tünete ("Mind Amerikában élünk" - énekli a Rammstein is), az amerikaiak büszkék rá, hogy amerikaiak, sőt teljesen természetes számukra ez a nemzeti büszkeség.
Engem ez speciel nem is zavarna, mert büszke magyarként úgy gondolom, mindenki legyen büszke honfi/honleány, de az valóban felháborító és egyszersmind szomorú, hogy menő dolog New York-feliratú pólót viselni, ugyanakkor szégyen, sőt szinte bűn volna Magyarország-feliratú (vagy bármilyen magyar témájú) ruhát hordani.
Ja az amerikaiak büszkék, én is büszke volnék ha a világon mindenki engem utánozna meg az én seggemet nyalná.
Ki nem lenne az?
23:36 tudod vannak a művészek, akik úgy segítenek, hogy megosztják a gondolataikat azokkal az emberekkel, akik fogékonyak erre.
nem ismerem Fankát, de pl Subb Bass Monstert elég sokat hallgattam, és bizony ebből is lehet tanulni, akár hiszed, akár nem.
Am meg az amerikaiak nem buszkék, hanem baromi képmutatóak, és annyira hülyék, hogy azt hiszik ha valaki mosolyog akkor az boldog is.
Azért vigyorognak állandóan remélve hogy majd boldoggá vállnak.
kip szmáljing.
Nem a magyar zászlóval (legyen az árpád sávos vagy piros-fehér-zöld) van a gond. A gond azal van, hogy ma ez a zászló NEM Magyarországot jelképezi. Ilyen zászlókat lengetve vonultak Pestet rongálni bizonyos kopasz személyek, és ilyen zászlók alatt kiáltják világgá igenis antiszemita eszméiket bizonyos pártok, érdekszövetségek, mozgalmak stb.
Mára aki árpád sávos zászlót vesz fel, nem arra gondol, hogy ez alatt vonultak be ősatyáink, még ha egy rendkívül magas színvonalú anonim fórumon ez jól is hangzik. Azért veszik fel ezeket a ruhákat, mert ezáltal vállalnak közösséget az előbb említett "bizonyos emberekkel"
Szerintetek lehet, hogy én vagyon antimagyar, szerintem azok antimagyarok, akik ilyentén módon mocskolják be nemzeti összetartozásunk jelképeit. És az árpád sávos zászlóval rohadtul nem azt üzenik, nem azt akarják üzenni, hogy büszkék Árpádra és a magyarságukra.
Ellentétben aki az USÁban amcsi zászlóban rappel, az nem azt üzeni, hogy egyet ért a ku klux klánnal. Ott normális emberek éltek, akik nem mocskolták be beteges tevékenységükkel a nemzeti jelképeket.
Ilyen végtelenül egyszerű a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!