Emberek! Ha az USÁban a rapperek USA-zászlós alsógatyában rappelnek, ott teljesen normális, de MO-n ha FankaDeli árpád-sávos zászló előtt rappel, meg magyaros cuccokban, ő már rasszista. Hogy is van ez?
"Az árpád sávos zászló a nyilas rendszer jelképe volt, sok emberben rossz emlékeket idéz. A magyar zászló a piros fehér zöld!"
Gratulálok! Őszintén, tényleg, ekkora baromságot is rég láttam már. Akkor most elárulok neked egy titkot: az árpádsávos zászló hétszer vágott, míg a nyilaskeresztes nyolcszor. Lefordítva: az árpádsávos zászló 4 vörös és 4 ezüst (fehér) sávból áll, a nyilas 5 vörös és 4 fehérből. Azt pedig tényleg ne is vegyük figyelembe, hogy a nyilaskeresztes zászlón ott volt a NYILASKERESZT is, és nem pusztán a sávokból állt...miért nem lehet tájékozódni, mielőtt baromságokat kezdesz el beszélni, könyörgöm?
Lehet hogy nem pontosan ugyan olyan, de még mindig igaz a mondat második fele: "sok emberben rossz emlékeket idéz".
Ráadásul pont a szélsőjobbosok körében elterjedt.
Azért nem nagy tudomány kitalálni, miért ezt választották újra elővenni, és nem valamelyik másik történelmi zászlót.
Ha a piros-fehér-zöld MAGYAR zászló előtt rappelne, azzal nem lenne semmi baj,
Így viszont mindenki aki a nyilasokra asszociál, rossz embernek fogja tartani. Ennyire egyszerű.
"Csak éppenséggel az emberek nagy része (kb mindenki aki nem jobbikos) erre asszociál belőle. Ha nem akarjátok, hogy véletlen összekeverjenek, akkor legyetek kreatívak, és csináljatok egy új zászlót."
Összekevered a jobbikosokat a kedves kis inkompetens főpolgármesterünkkel. Egyébiránt honnan veszed Te azt, hogy nincs pl. olyan fideszes, vagy pártonkívüli, aki szintén képes megkülönböztetni az árpádsávot és a nyilas zászlót? És honnan tudod, hogy az árpádsávot elítélők többségben vannak? Ha van valami statisztikád erről, akkor várom kíváncsian, ugyan én sem tudom bizonyítani, hogy többségben van X, vagy többségben van Y, de nem is állítottam ilyesmit soha. Egyébiránt szerintem nem hiszem, hogy a jobboldaliak pont ezen fognak fennakadni. Aki képes belekötni a szimbólumok használatába (és még ezt is tájékozatlanul teszi!), de nem lát esetleg ennél tovább, az nem hiszem, hogy sokat nyom latba egy jobboldali személyben. Különben meg a fogorvosról is többnyire fájdalomra asszociálsz, mégis eljársz hozzá... :)
Mudri, te intelligens vagy, kérlek ne használd az anarchiát káosz helyett.
Nem ugyan az, és ezzel az anarchisták már amúgy se jó megítélését tovább rontod.
Ha nem tudod mi az anarchia, olvass utána az angol wikipédián.
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!