Emberek! Ha az USÁban a rapperek USA-zászlós alsógatyában rappelnek, ott teljesen normális, de MO-n ha FankaDeli árpád-sávos zászló előtt rappel, meg magyaros cuccokban, ő már rasszista. Hogy is van ez?
úgy van, hogy az alsógatyát nem hordjuk kint, csak mert ezt láttuk a nyugattól.
egyébként elég nehezen rasszista, mivel néger műfajban nyomul.
"vagy leírtad a zsidók mit állítanak?"
többek között ezért is rasszistázzák le, mert a hallgatói ilyeneket nyögnek be...
"Szerintük nekünk ezt kellene tennünk.
"
nem
szerintem, neked és a többi gyáva antiszemitának, aki még ki sem meri mondni a zsidót szót, kényszermunkát kell végeznie!
lapátoljatok fitymát vagy mittomén.
"Az említett amerikai "vívmányokról" megkérdezném az érintett másik fél áldozatainak, és azok családjainak a véleményét is. "
lesz@rom őket!
ki kell irtani téged is velük együtt
"Nem egy embert térített jó útra (köztük engem is), és segített megérteni a világ dolgait..."
Nézőpont kérdése a jó út...
ha neked egy rapper kell, hogy megértsd a világ dolgait...
gáz vagy
sőt, megkockáztatom, hogy korcs is!
"válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:42"
Te meg savanyú vagy, mint az uborka
melyik a jobb?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:00
így van
ezért is van, hogy az igazi hazafiak, mint Kossuth, nem használták az Árpád-sávot!
ezt a sok álkeresztényi gyűlölködő hozta divatba a 20-as években!
Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy míg az USA zászlaja jelenleg is érvényes, addig az árpádsávost már nem használjuk, és sajnos a Nyilasokkal hozható összefüggésbe.
Miért nem magyar zászló előtt rappel?
Akkor hagy idézzek nektek pár sort FankaDelitől, csak hogy lássátok mennyire "rasszista gyűlölködő"...
"Nem egy meg nem kettő a cigány haverom,
akik szerint dzsukel a vakerom,
és a bőrünk színe, le lesz ...va mikor Isten előtt lépünk a színre"
"A lélek az lélek, a bőrszín lehet más,
csak az számít, hogy nő fel a kispajtás,
a család vagy elás, vagy pedig felemel,
ahogy a gyerek szótfogad, vagy felesel"
"Az egyik szerint gyűlölöm, a másik szerint védem,
de a cigányságot én valójában csak értem,
ha te is úgy nőnél fel, hogy nem látsz csak horrort,
továbbépítenéd hidd el magad körül Mordort"
Ennyi elég.
Amit mondani szeretnék még, hogy az egyik idióta, valóban abberált, debil említette, hogy mivel néger, nem is lehet rasszista...ha a négerek utálnák mondjuk a fehéreket az nem rasszizmus lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!