Miért nincs magyarországon halál büntetés?
"De nyilván nagyobb sansza van, hogy egy sorozatgyilkos újra gyilkolni fog, minthogy a 87 éves marika néni, a sarki fűszeres fog elkezdeni gyilkolászni!"
De te őt is kévégeztetnéd mert hát bűnöző. És, hogyan tudjuk megállapítani, hogy nem egy sorozatgyilkos. Mert egy kis szegény nyugdíjjas.
Márt miért kéne kivégezni a 87 éves marika nénit, a fűszerest?
Ne adjatok már ilyen hülyeségeket a számba!
Csak mert pont most olvastam a cikket:
Amúgy honnan tudjuk, hogy nem lesz sorozatgyilkos az aki megöl egy embert az utcán? Ki kell végezni. De mi van, ha csak egy kis "mezei" gyilkos volt aki nem fog újra gyilkolni.
Akkor leszek én a hóhér!
Az utolsó hóhér!
"Akkor leszek én a hóhér!
Az utolsó hóhér!"
És magadat is meg fogod ölni?
Magamat nem fogom megölni!
Mert én leszek a világon az egyetlen ember, így gyilkosságot se tudok elkövetni, tehát nem lesz ok arra, hogy elővigyázatosságból halálbüntetést alkalmazak magammal szemben.
De jogosan fogom megölni, mert én leszek a hóhér!
Vagyis nekem lesz az a dolgom, hogy likvidáljak bárkit, akinek lehetősége van gyilkolni.
Ha van egy túlélő, neki lehetősége lenne engem meggyilkolnia, így nekem mint hóhérnak halálbüntetést kell alkalmaznom vele szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!