Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vélemények a korengedményes...

Vélemények a korengedményes vagy milyen nyugdíjról?

Figyelt kérdés

Pro?

kontra?

2011. júl. 15. 18:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Engem ne sorolj az irigy emberek közé. Én akármikor abbahagyhatnám amit csinálok, már régen nem a pénz ami motivál, mert abból van már elég. Én csak az emberek miatt érzem úgy hogy amíg valaki kigürcöli a belét egy adott munkakörben azzal szemben igazságtalan ha valaki aki még csak nem is beteg egy idióta törvény miatt előnyöket élvez. Én kizárólag ezt nem tartom igazságosnak. A nyugdíjalap csökkenése is velejárója ennek a folyamatnak, és azért elég sok olyan ember van akinek szüksége lesz majd nyugdíjra. Magyarország minimum 90 százalékának. Ezt is figyelembe kellene venni, mert sok kicsi sokra megy.
2011. júl. 16. 00:10
 32/34 anonim ***** válasza:

Akik igazságtalannak tartják, csak azt tudom mondani, mért nem mentek ők is rendőrnek? A 90-es években majdnem mindenki megtehette volna! Iyenkor nem sírni, hogy a bu.i rendőrnek így meg úgy jó. Valószínűsítem, hogy te nem is szaros 90-t kerestél egy életen át, miközben a drága jó nép, akiket szolgálod megköpköd, napi stresszel élsz, sorolhatnám.

Ilyenkor nem ugatni kell, hanem kussolni. Mindenki megtehette volna, ilyenkor meg csak úgy sugárzik az emberek arcáról az irigység.

2011. júl. 16. 12:11
 33/34 anonim ***** válasza:
Nagyon helyeslem hogy felemelik a korhatárt.Nem erőszakolnám őket vissza a munkába ,szabadon dönthetne nem kap nyugdíjat vagy dolgozik.Arra hivatkozni hogy kivágott valakit a roncsból azért jár a kedvezmény az nagy tévedés,ilyen alapon követelhetné a nyugdíjat a kórboncnok a sebész a sírásó is.Egy munkában eltöltött év mennyiség ha nincs teljesítve se segíly se nyugdíj.A politikus nevű rabló bandát is beleértve.
2011. júl. 17. 16:30
 34/34 anonim ***** válasza:
amikor aláírták a szerződést, akkor ez állt benne. akik az új szabályok szerint írják alá a szerződést, azoknak más áll benne. ha te aláírnál egy bankkal egy szerződést, hogy teszem azt kapsz 2 millió forintot kamatmentesen és akkor fizeted ki amikor te tudod, kamat nélkül (még egyszer mondom szerződés, aláírva mind a két fél által) majd egy hónap múlva küldenék a behajtót, hogy lefoglalják a házadat autódat, kilakoltatnak, ha nem tudod kifizetni egy összegben a felvett pénzt. biztos lenne aki örülne neki, mert ilyenek az átlag magyarok :)
2011. júl. 23. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!