Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vélemények a korengedményes...

Vélemények a korengedményes vagy milyen nyugdíjról?

Figyelt kérdés

Pro?

kontra?

2011. júl. 15. 18:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Én helyeslem az eltörlését.. Minden ember kaphatna korkedvezményes nyugdíjat ennyi erővel, mert ugye minden munkát végző embernek romlik az egészsége. Van akinek a dereka fáj, van akinek a szeme romlik, stb. Nekem a lábaim szoktak néha fájni, mivel a sok külföldi üzleti út megterhelő kissé vezetésnél, és a fejem is megfájdul gyakran éjszaka a sok fényszórótól. Másnap mégis megyek újra, és nem panaszkodom hanem teszem a dolgom. Ahhoz hogy az ember jól éljen ezt vállalni kell. Az hogy teljesen egészséges emberek 45 évesen otthon ücsörögjenek ez elfogadhatatlan. Mert azért nem mindenki olyan beteg ám közülük. Ez csak egy lépés a sok elherdált pénz további felesleges kidobására. A bányászokra ez nem vonatkozik, ezt magam is helyeslem, nekik nap mint nap megy az egészségük tönkre. Ők a kivételek.
2011. júl. 15. 18:45
 12/34 A kérdező kommentje:
De le is írtad, hogy készenlétben vannak... Miért? 5 ezren (fogalmam sincs mennyien) Jöjjenek Borsodba gyűjteni a lopott bicikliket, meg a lopott kábelt.
2011. júl. 15. 18:46
 13/34 anonim ***** válasza:
Na jó értelek én, de maradjunk a témánál. Ha rajtam múlna egyébként, az ilyen csapatoktól megvonnám hogy a szurkolóik látogathassák a meccseiket, és kész!
2011. júl. 15. 18:46
 14/34 A kérdező kommentje:
A bányászoknak lehet hogy ez is sok. Tűzoltókkal egyetértek, mert 50-60 évesen már ne menjen tüzet oltani. Viszont ücsöröghet a központban, moshatja a kocsit.
2011. júl. 15. 18:47
 15/34 anonim ***** válasza:
Azért kell készenlétben lenniük, mert fosik a kormány értsd meg. Hidd el, a fiatal rendőröknek se poén, hogy napi 100 km-eket utazhatnak fel vidékről, hogy szolgálatba álljanak.
2011. júl. 15. 18:48
 16/34 A kérdező kommentje:
De ezzel engem is büntetsz pont erről van szó. És nem csak engem. azon a meccsen 17 ezer körül volt a látogatottság, mert ha nyer az Újpest bajnok. tessék azért voltak annyian mert volt tét, volt foci. Szóval tarcsiban szerintem unatkoznak a rendőrök, nekem is van két rendőrr szomszédom.faterom 65 éves lesz mikor nyugdíjba jön(ha megéri) ők meg akkor már 20 éve nyugdíjasok lesznek.
2011. júl. 15. 18:50
 17/34 anonim ***** válasza:

Egy tűzoltó egy baleseti helyszínelő tudod mit él át egy balesetnél?

Mikor az édesapa szeme láttára húzza ki a gyermek szétroncsolódott testét az autóból, szedi össze a testrészeit stb.

Na öcsém ez öli az idegeket, nem a fényszórók, hogy te este több 100 km-t vezetsz.

2011. júl. 15. 18:51
 18/34 A kérdező kommentje:
Lehetnének egy kicsivel megértőbbek, mert a hazára esküdtek. Rendben akinek két éve van nyugdíjig, az jöjjön el de akinek tíz...mikor szüleim kezdtek dolgozni, még 60 év se volt a határ. Előttük is ugyanúgy elhúzták a mézesmadzagot.
2011. júl. 15. 18:52
 19/34 anonim ***** válasza:
Hát én tökéletesen értem hogy ez kollektív büntetés, és hogy kb. a szurkolók 5% a bűnös, de te meg értsd meg hogy nincs más megoldás nagyon. :S
 20/34 A kérdező kommentje:
Mondom a tűzoltóknak adnám. de a központban autót mosni, stb.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!