Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vélemények a korengedményes...

Vélemények a korengedményes vagy milyen nyugdíjról?

Figyelt kérdés

Pro?

kontra?

2011. júl. 15. 18:18
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Pontosan ennek eltörléséről ^^
2011. júl. 15. 18:18
 2/34 anonim ***** válasza:

Néhol helyesnek tartom, néhol nem. A módját viszont mindenhol helytelennek.

Pl.: Az irodába dolgozó rendvédelmisektől én is elvenném, de a tűzoltók, járőrök stb..meghagynám. Valamint a bányászoktól sem venném el, hát szegények élnek átlag 60 éves korig, el se fognak tudni nyugdíjba menni, de mindegy.

Valamint a módja, az hogy egy megadott jogot elveszünk, ez egy jogállamban nem volna lehetséges. A 90-es években sokan a korkedvezményes nyugdíj miatt mentek, ez volt az egyik ,,reklámszüveg". És mint szerződésbe foglalt jogot, nem volna szabad, nem lehetne elvenni.

2011. júl. 15. 18:26
 3/34 anonim ***** válasza:

De ne várd el az emberektől h racionálisan nézzék ezt a dolgot, hiszen a média orrba-szájba sugározza, uszítja az embereket a rendőrök ellen. Hogy értsd mire gondolok.

Hírként a TV-ben: A rendőrök elvertek egy 55 éves védtelen embert. Ez valójában azt jelenti, hogy egy idegbeteg barom, aki hajnali 3-kor a házát bontotta, a kivonuló rendőröket pedig baseball ütővel várta, és akkor még csodálkozik ha a rendőrök jól elverik.

Na ez az a ferdítés, amibe sokan nem látnak bele, csak azok akik ebben dolgoznak. És akkor úgy gondolom hogy ezek után, plusz még miután megköpködik a civilek a járőrt lassan, jogos a korkedvezményes nyugdíj.

2011. júl. 15. 18:30
 4/34 A kérdező kommentje:
De akkor azt helyesnek tartod, hogy pl aki most augusztus 1. után jelentkezik rendőrnek, annak pedig 65 év lesz vagy 40 munkával töltött, a többi meg elmegy 25 év munka után? mert ha belegondolsz lesz nemtudom hány év mikor alig lesz rendőr, tehát ha megcsinálják, a nyugdíjat,azt minimum fokozatosan kell, hogy maradjon rendőr.
2011. júl. 15. 18:34
 5/34 A kérdező kommentje:
Egyébként meg voltam életem első futballmeccsén 2006. május végén 14 évesen. Újpest-Fehérvár. sokadik sorban ültünk. Felállt elénk a rendőrsorfal és elkezdte fújni a tömegre a paprikaspray-t innentől kb 3 ezer ember ment ki a stadionból köztük 2996 akinek semmi bűne nem volt. Innentől nekem a rendőrök ne mondják, hogy ne haragudjak rájuk, de volt életem második futball meccsén is hasonló. És nem vagyok kigyúrt balhés szurkoló. Ha meccsre nem járnának a tartalékosok, egyszerűen semmi munkájuk nem lenne.
2011. júl. 15. 18:37
 6/34 anonim ***** válasza:

Nem tartom helyesnek, de lényegtelen hogy én mit gondolok. Aki rendőrnek megy, ne ezzel foglakozzon, hanem legyen elkötelezett a szakmával kapcsolatban. Valamint szerintem a rendőrök is könyebben viselnék a dolgot, ha nem kéne nézni hogy a sok kárörvendő magyar hogyan röhögi körbe őket.

Egyébként reményeim szerint, augusztusban én is elkezdhetem tanulmányaimat a Rendőrtiszti Főiskolán. :)

2011. júl. 15. 18:38
 7/34 anonim ***** válasza:
Ezt meg is értem, igazad is van, de akkor jvasolj egy ötletet, hogy hogyan állítsák le azt a pár száz rongálót a lelátóról, úgy hogy az ártatlanoknak ne essen bántódásuk?
2011. júl. 15. 18:40
 8/34 A kérdező kommentje:
Figyelj ez azért nem az én dolgom, mint mondtam, nem vagyok kigyúrt. Ráadásul Diósgyőr vonzáskörzetében vagyok. Szóval tudom milyen az mikor rájönnek hogy "kakukk" vagy. Engem nem zavar se a pirotechnika, se a szurkolás. Gyakorlatilag, azért megyek meccsre hogy szurkoljak, mert ami a pályán megy az nem mindig nézhető. Egyébként titkos akció lesz holnap az Újpest meccsen nem tudom nézd meg 60. percet figyeld. Én testközelből tudom, nem azért nem megyek meccsre mert ott vannak a rongálók. azért mert egy kiruccanás kettőnknek 15 rugú. Ez itt a baj. Nem (csak) a huliganizmus.
2011. júl. 15. 18:43
 9/34 anonim ***** válasza:

Az meg hogy a készenléti rendőrségnek ne lenne semmi dolga ez hülyeség. Az a több ezer rendőr, akik a készenlétin vannak, nem önszántukból vannak ott. Nagy szükség lenne a megyékben is járörökre, csak nem tudják őket fogadni, pénz hiányában, valamint ki tudja miért, haza se engedik őket jelenleg.

Felmerül a kérdés, mitől tart a kormány?!

2011. júl. 15. 18:44
 10/34 A kérdező kommentje:
Szóval meg kellene őket érteni. 2011 szeptember. 11. a fradi drukkerek szétszedték a vendék szektort. Szerintem azért hogy félbeszakítsák a meccset. innentől ha ehhez embert kellett volna enni, akkor embert ettek volna.
2011. júl. 15. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!