Vélemények a korengedményes vagy milyen nyugdíjról?
Pro?
kontra?
Néhol helyesnek tartom, néhol nem. A módját viszont mindenhol helytelennek.
Pl.: Az irodába dolgozó rendvédelmisektől én is elvenném, de a tűzoltók, járőrök stb..meghagynám. Valamint a bányászoktól sem venném el, hát szegények élnek átlag 60 éves korig, el se fognak tudni nyugdíjba menni, de mindegy.
Valamint a módja, az hogy egy megadott jogot elveszünk, ez egy jogállamban nem volna lehetséges. A 90-es években sokan a korkedvezményes nyugdíj miatt mentek, ez volt az egyik ,,reklámszüveg". És mint szerződésbe foglalt jogot, nem volna szabad, nem lehetne elvenni.
De ne várd el az emberektől h racionálisan nézzék ezt a dolgot, hiszen a média orrba-szájba sugározza, uszítja az embereket a rendőrök ellen. Hogy értsd mire gondolok.
Hírként a TV-ben: A rendőrök elvertek egy 55 éves védtelen embert. Ez valójában azt jelenti, hogy egy idegbeteg barom, aki hajnali 3-kor a házát bontotta, a kivonuló rendőröket pedig baseball ütővel várta, és akkor még csodálkozik ha a rendőrök jól elverik.
Na ez az a ferdítés, amibe sokan nem látnak bele, csak azok akik ebben dolgoznak. És akkor úgy gondolom hogy ezek után, plusz még miután megköpködik a civilek a járőrt lassan, jogos a korkedvezményes nyugdíj.
Nem tartom helyesnek, de lényegtelen hogy én mit gondolok. Aki rendőrnek megy, ne ezzel foglakozzon, hanem legyen elkötelezett a szakmával kapcsolatban. Valamint szerintem a rendőrök is könyebben viselnék a dolgot, ha nem kéne nézni hogy a sok kárörvendő magyar hogyan röhögi körbe őket.
Egyébként reményeim szerint, augusztusban én is elkezdhetem tanulmányaimat a Rendőrtiszti Főiskolán. :)
Az meg hogy a készenléti rendőrségnek ne lenne semmi dolga ez hülyeség. Az a több ezer rendőr, akik a készenlétin vannak, nem önszántukból vannak ott. Nagy szükség lenne a megyékben is járörökre, csak nem tudják őket fogadni, pénz hiányában, valamint ki tudja miért, haza se engedik őket jelenleg.
Felmerül a kérdés, mitől tart a kormány?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!