Vélemények a korengedményes vagy milyen nyugdíjról?
Pro?
kontra?
Persze, de akkor nem járnának meccsre, Újpest fradi debrecen diósgyőr egy frodulóban ezek összesen kíváncsiak 20-25 ezren
a másik 6 meccsre meg összesen 10 talán...
Kolepele.
Értelek, és igazad is van, de a rendvédelmisek millió különböző munkát végeznek, ennek egy részétől én nem venném el a korkedvezményes nyugdíjat. Valamint mint mondtam, és a módjával nem értek egyet az egésznek. Ha valamit szerződésben megadtak, azt egy jogállamban nem lehet elvenni. Tökmindegy hogy jogos-e vagy sem.
Úgy általában
Az emberek többsége beszűkült látókörrel éli le az életét, - meghozta gyümölcsét a "politikai elit" társadalmat folyamatosan megosztó semmittevése. Előszeretettel szólnak bele mindenbe (!) olyan emberek, amihez van, hogy nem értenek, - így kezeleik azt a mérhetetlen fájdalmat, ami átjárja testüket abban a pillanatban, amikor arra eszmélnek, hogy a velük azonos területi egységen (esetünkben "ország") élő embertársukat boldogulni, valamilyen területen jobban járni vélik. Nem egyszer ütköztettem már más emberekkel erről a témakörről véleményt: a reakciók - monotonul - semmitmondók, ugyanazok, és hű képet adnak arról, hogy sok embernek halvány lila gőze sincs arról, hogy milyen témába "tenyerel", lerí ezekről a véleményekről, hogy a sárga irigységen, az oktalan gyűlölködésen, a tudatlanságon kívül semmi más nem vezérli ezen vélemények megformálóit.
+
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__1856561-m..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!