Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Vélemények a korengedményes...

Vélemények a korengedményes vagy milyen nyugdíjról?

Figyelt kérdés

Pro?

kontra?

2011. júl. 15. 18:18
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

Persze, de akkor nem járnának meccsre, Újpest fradi debrecen diósgyőr egy frodulóban ezek összesen kíváncsiak 20-25 ezren

a másik 6 meccsre meg összesen 10 talán...

2011. júl. 15. 18:53
 22/34 A kérdező kommentje:
Na de mondjanak azok akik csak olvasgatnak.:D
2011. júl. 15. 18:54
 23/34 anonim ***** válasza:
Akkor az nézze TV-ből, a foci amúgy is egy erőltetett sport az országban. Minden más sportból kivétel nélkül tehetségesebbek vagyunk, de ebbe a szarba ölik a milliárdokat. De mondom ne kanyarodjunk el, mert tág téma ez nagyon.
2011. júl. 15. 18:55
 24/34 anonim ***** válasza:
Lassan 50 éves leszek, nem vagyok az öcséd. Ez csak egy példa akart lenni arra, hogy minden munka velejárója a stressz, egészség romlás. Aki eleve ilyen szakmát választ magának, az vállalja is ami vele jár. Tudja jól mind hogy nem utcaseprőnek ment. Félreértés ne essék, én nagyra tartom ezeket az embereket, de egy sebész sem él át kisebb megpróbáltatásokat a több ezer műtétje során. Ők sem mennek el nyugdíjba idejekorán. Az ember azért választ szakmát elméletileg, mert azt akarja csinálni.
2011. júl. 15. 18:58
 25/34 A kérdező kommentje:
Az. Majd másik kérdés lesz. Ebben a témában meg valakinek úgyis sz*r lesz. De azért most a nép a lényeg, hogy kevés rendőr lesz, a közbiztonság meginog, vagy a rendőröknek, és akkor az ország lesz kicsit jobb helyzetben.
2011. júl. 15. 18:58
 26/34 anonim ***** válasza:

Kolepele.

Értelek, és igazad is van, de a rendvédelmisek millió különböző munkát végeznek, ennek egy részétől én nem venném el a korkedvezményes nyugdíjat. Valamint mint mondtam, és a módjával nem értek egyet az egésznek. Ha valamit szerződésben megadtak, azt egy jogállamban nem lehet elvenni. Tökmindegy hogy jogos-e vagy sem.

2011. júl. 15. 19:03
 27/34 anonim ***** válasza:
67%
És ami rohadt irritáló véleményem szerint, az az hogy a legtöbb magyar, ebben a témában mind professzorként tud nyilatkozni, holott véleménye nem önálló, csak a média által befolyásolt maszlag.
2011. júl. 15. 19:05
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Személy szerint nem érdekel mit mond a média. Ez az én privát meglátásom a témáról.
2011. júl. 15. 19:08
 29/34 A kérdező kommentje:
Sajnos ha mindenkinek különbözne a véleménye, valahogy senkinek sem jönne össze semmi. Egyébként meg a moderátorokon kívül semmilyen döntéshozó szerv nem fogja ezt megnézni. Tehát csak vita, semmiről nem dönt. a tény az tény, tény marad ha én mondom, tény marad ha a TV2 mondja. Tényekkel kell vitatkozni, az hogy ezt befolyásolják-e nem rajtam múlik, amit láttam a szememmel, az egy dolog. Amit mondanak az egy másik.
2011. júl. 15. 19:11
 30/34 anonim ***** válasza:

Úgy általában

Az emberek többsége beszűkült látókörrel éli le az életét, - meghozta gyümölcsét a "politikai elit" társadalmat folyamatosan megosztó semmittevése. Előszeretettel szólnak bele mindenbe (!) olyan emberek, amihez van, hogy nem értenek, - így kezeleik azt a mérhetetlen fájdalmat, ami átjárja testüket abban a pillanatban, amikor arra eszmélnek, hogy a velük azonos területi egységen (esetünkben "ország") élő embertársukat boldogulni, valamilyen területen jobban járni vélik. Nem egyszer ütköztettem már más emberekkel erről a témakörről véleményt: a reakciók - monotonul - semmitmondók, ugyanazok, és hű képet adnak arról, hogy sok embernek halvány lila gőze sincs arról, hogy milyen témába "tenyerel", lerí ezekről a véleményekről, hogy a sárga irigységen, az oktalan gyűlölködésen, a tudatlanságon kívül semmi más nem vezérli ezen vélemények megformálóit.

+

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__1856561-m..

2011. júl. 15. 23:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!