Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szerintetek ebben az országban...

Szerintetek ebben az országban jó élni?

Figyelt kérdés
Én utálom ezt a retkes országot! Itt kirabolnak, leköpnek, csicskát csinálnak az emberből.
2011. júl. 9. 11:25
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
91%
Egy bizonyos havi fizetés felett Magyarország nagyon jó hely szerintem.
2011. júl. 9. 13:30
 22/43 anonim ***** válasza:
83%
nem láttam azt a hsz-ét, így már más. a kérdező sem komplett :P mert a kérdésében azt írja h elvileg zavarja h "csicskát csinálnak az emberből" de ha ő is ugyanezt teszi akkor meg miről beszélünk? korpa közé keveredett
2011. júl. 9. 13:36
 23/43 anonim ***** válasza:
33%
Én kifejezetten elégedett vagyok mindennel, kivéve a folyton siránkozó, gyűlölködő, irigykedő emberekkel. De ez ellen nincs mit tenni. Az életben el kell őket kerülni, szóba sem kell velük állni.
2011. júl. 9. 13:36
 24/43 anonim ***** válasza:
75%

A Rózsadombon biztos jó... na jó, ott már tökéletes. :D

BAZ megyében lakom, de hál' istennek olyan faluban, ahol nincsenek cigányok és csavargók. De Miskolcra jártam gimibe, és bevallom, a sétálóúton kívül máshol nem szívesen közlekedtem egyedül, mert többször is zaklattak cigányok, sokszor fényes nappal. Nem öltözködök kihívóan, és eléggé bátortalannak tűnök, talán pont emiatt azt gondolták, hogy na "az ilyen embereket húzom le az utcán" (tévedtek...) Avagy ki miatt lehet sz@r itt tisztességes embernek az élet...

ha már úgy is politikai témakörben van a kérdés:

2007-ben kezdtem a sulit, az első pár évben, amikor még a régi polgármester volt, semmi ilyesmit nem tapasztaltam ( bár azt akkor is tudtam, hogy egyes kerületekbe fehér embernek nem ajánlatos betenni a lábát....), de amióta ott is Orsós pártfogoltja a vezető, a Búzatéren ( aki esetleg nem ismerné, a piac van ott, meg az autóbusz állomás) is bátran sertepertél az alja nép...

És nem, nem vagyok rasszista, nem általánosítani akartam, de magyar még sose zaklatott! :S

Tudom, hogy van egy vékony réteg, aki beilleszkedett a társadalomba, nem folytat kizsákmányoló életvitelt, de őket magyarnak tekintem, nem cigánynak...

2011. júl. 9. 13:52
 25/43 anonim ***** válasza:
Én igenis szeretem ezt a narancsot, akarom mondani országot. Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a MIENK, az ENYÉM, és ezért imádom!
2011. júl. 9. 14:05
 26/43 anonim ***** válasza:
43%
Ebben a legjobb, de ha te nem érzed itt jól magad javaslom a külföldre való távozást. Legalább akkor megérted miért. :)
2011. júl. 9. 14:16
 27/43 anonim ***** válasza:
37%
Én is utálok itt lenni, szar rabszolgaként élni. De bosszút fogok állni!
2011. júl. 9. 15:18
 28/43 anonim ***** válasza:
29%
Rabszolgaság Magyarországon? Te biztos itt élsz?
2011. júl. 9. 15:26
 29/43 anonim ***** válasza:

"nehéz igazán élni, de jó"

Majd talán megint fordul a kocka, aztán ha megérem rajta leszek, hogy be is legyen fejezve a nagytakarítás.

2011. júl. 9. 15:30
 30/43 anonim ***** válasza:
65%
Én szeretek itt élni, persze csak azért, mert olyan életszínvonalam van, hogy nem érdekel másoknak a baja, ráérek csak magammal foglalkozni. Aki szegény, annak biztos nem jó Magyarország, de ez van. Aki itthon élhetetlen, az külföldön is az lesz.
2011. júl. 9. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!