Szerintem költözz a bennszülöttekhez, ott még törzsfőnök is lehetsz.
2011. júl. 9. 12:15
12/43 anonim válasza:
Alapvetően jó. A gazdasági berendezkedés a rossz, de az nem csak lokálisan, egy-egy helyen, hanem mindenhol.
2011. júl. 9. 12:26
13/43 anonim válasza:
Húzz el innen, nekem is jobb lesz.
2011. júl. 9. 12:33
14/43 anonim válasza:
A közbiztonság nem rosszabb itt mint máshol. Én külföldön fogok élni, de szeretem ettől még a magyar kultúrát. Az emberekkel van bajom. Eddig bárhol jártam jobban éreztem magam és bizony elég sok helyről van szó. Még pl Ukrajna is. na ott pedig rosszabb a közbiztonság de az emberek mégis barátságosabbak, optimistábbak, segítőkészek.
Csicskát pedig mindenhol lehet csinálni, akárhol vagy, ha hagyod magad csicska leszel ez nem helyfüggő.
2011. júl. 9. 12:36
15/43 anonim válasza:
11:56:
Most mondd azt nekem, hogy neked nem az jött le a kérdező kommentjeiből hogy egy retekcigány?!
2011. júl. 9. 13:02
16/43 anonim válasza:
Én csak annyit szeretnék mindenkinek mondani,hogy meg kellene becsülnünk ami van:Magyarországot!Büszkének kellene lenni arra ,hogy magyarnak születtünk és azok is maradunk.
2011. júl. 9. 13:04
17/43 anonim válasza:
Az a véleményem rólad hogy nem lehetsz több 17nél fiú vagy. És biztos egy kőbunkó. És valószínű hogy kisebbségi. Ha nem tetszik el lehet költözni. Egy bunkóval kevesebb. :D
2011. júl. 9. 13:17
18/43 anonim válasza:
hol éltek ti 13.17 és 13.02? mert itt Mo-n a kisebbségi csinál csicskát a magyarból, úgyhogy ha az lenne a kérdező akkor élne mint hal a vízben. ugyanis a cigányok itt jól elvannak nem akarnak sehova menni.
2011. júl. 9. 13:21
19/43 anonim válasza:
"Erről beszéltem! Ti már full csicskák vagyok XD Szarok vagytok ti is az ilyen embereket húzom le az utcán..."
rétinigger vagy?
2011. júl. 9. 13:27
20/43 anonim válasza:
13:21:
"A kérdező kommentje:
első,harmadik,negyedik!
Erről beszéltem! Ti már full csicskák vagyok XD Szarok vagytok ti is az ilyen embereket húzom le az utcán..."
Mondd már meg nekem, drága barátom, mit mondtam én, 13:02-es válaszoló?!
Szerinted hol élek? Miért írtam, hogy egy retekcigány?!
Ebből a hozzászólásából nem úgy tűnik neked, hogy provokálni akar minket, mikor ő "él mint hal a vízben"?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!