Szeretnék effektíve tenni azért, hogy ebben az országban az emberek élete jobb legyen. Mit tehetnék?
Nekem meg küldhetnél pénzt! Tudom a pénz nem boldogít, de jobban érezném magam, ha ki lenne fizetve a lakáshitelem!
:D
"Szeretnék effektíve tenni azért, hogy ebben az országban az emberek élete jobb legyen. Mit tehetnék?"
Sajnos a legtöbb embernek pénzügyi problémái vannak, és azt akarja megoldani, majd utána jöhet ez az alapítványi bohóckodás.
Drágák az árak, nagy a munkanélküliség, alacsonyak a fizetések.
Ha ezt megoldod, akkor szuper vagy, de eddig semmilyen alapítványnak, semmilyen segítőszervezetnek, semelyik pártnak nem sikerült.
"Drágák az árak, nagy a munkanélküliség, alacsonyak a fizetések.
Ha ezt megoldod, akkor szuper vagy, de eddig semmilyen alapítványnak, semmilyen segítőszervezetnek, semelyik pártnak nem sikerült."
Nem nemsikerült, hanem nem akarják. Én mind a négy parlamenti pártnak beküldtem egy erre vonatkozó tervezetet. Szerinted mennyit foglalkoztak vele?
Jó, igaz, nem is akarták.
Ismerjük őket..
És sajnos a mi kezükben 0 erő van, minden rajtuk keresztül mehet csak végbe.
Szia!
Én is benn lennék ilyenbe!Milyen ötleted van?Szerezz valami támogatokat és benne lennék én is.Én a hajléktalanok és a drogosok munkába állitásán fáradoznék elsősorban.Ha van öteleted akkor írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!