Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Szeretnék effektíve tenni...

Szeretnék effektíve tenni azért, hogy ebben az országban az emberek élete jobb legyen. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Gondolkozom, hogy valamilyen egyesületbe, alapítványhoz, körhöz való csatlakozást. Ti mit ajánlotok? Vagy esetleg mást?
2010. dec. 30. 11:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%

Miért van az, hogy a határ másik oldalán egy egyszerű takarítónő havonta megkeres annyit, mint nálunk egy átlagos (teszem azt minimálbérért güriző) munkás fél év alatt?

Azért mert a nyugat rajtunk élősködik.És a mi pénzünket osszák szét ott.ennyire egyszerü

2010. dec. 30. 13:01
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem hozz létre te alapítványt, vagy egyesületet. Az a legtisztább.
2010. dec. 30. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:

"Én mind a négy parlamenti pártnak beküldtem egy erre vonatkozó tervezetet. Szerinted mennyit foglalkoztak vele?"

Mi volt a tervezet?

2010. dec. 30. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Amig nem ébredünk fel,addig soha nem lesz itt jobb élet,mondjuk olyan mint ausztriába.Ahhoz végleg ki kell halni a komcsiknak és a szociknak.Az még 25 év kb!De az engem nem érdekel,mert arra már 50 éves leszek.Én most akarom élni az életem.
2010. dec. 30. 13:08
 15/19 anonim ***** válasza:

"Én a hajléktalanok és a drogosok munkába állitásán fáradoznék elsősorban.Ha van öteleted akkor írj."

Milyen munkába?? xD

2010. dec. 30. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:
48%

"Azért mert a nyugat rajtunk élősködik.És a mi pénzünket osszák szét ott.ennyire egyszerü"

Ebben mondjuk igazad van. Többszáz nagykeresztmetszetű csatornán ömlik kifelé a pénzünk és a megtermelt javaink.

2010. dec. 30. 13:11
 17/19 anonim ***** válasza:
53%

"Mi volt a tervezet?"

Egy a segélyezési pénzek átcsoportosítására vonatkozó, a hazai munkahelyek teremtésére irányuló a munkanélküliség gyökeres és teljes felszámolására alkalmas ötletcsoport.

Melyben az import terméket is hazaival váltanánk ki melyet magunknak termelünk meg. Gyakorlatilag a kisszék a seggük alá volt tolva, hogy üljenek már rá csak nekik jobb hanyattesni. D

2010. dec. 30. 13:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha az emberek elkezdenének újból termelni,elég lenne csak egy ember hogy megmutassa hogy igen is lehet a magyar terméket is olcsobban adni.Ha nagyban termeled,akkor nyílván tudod úgy adni ahogy a szlovák.
2010. dec. 30. 13:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Egyéb, kulturáltabb ötlet?
2010. dec. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!