Szeretnék effektíve tenni azért, hogy ebben az országban az emberek élete jobb legyen. Mit tehetnék?
Miért van az, hogy a határ másik oldalán egy egyszerű takarítónő havonta megkeres annyit, mint nálunk egy átlagos (teszem azt minimálbérért güriző) munkás fél év alatt?
Azért mert a nyugat rajtunk élősködik.És a mi pénzünket osszák szét ott.ennyire egyszerü
"Én mind a négy parlamenti pártnak beküldtem egy erre vonatkozó tervezetet. Szerinted mennyit foglalkoztak vele?"
Mi volt a tervezet?
"Én a hajléktalanok és a drogosok munkába állitásán fáradoznék elsősorban.Ha van öteleted akkor írj."
Milyen munkába?? xD
"Azért mert a nyugat rajtunk élősködik.És a mi pénzünket osszák szét ott.ennyire egyszerü"
Ebben mondjuk igazad van. Többszáz nagykeresztmetszetű csatornán ömlik kifelé a pénzünk és a megtermelt javaink.
"Mi volt a tervezet?"
Egy a segélyezési pénzek átcsoportosítására vonatkozó, a hazai munkahelyek teremtésére irányuló a munkanélküliség gyökeres és teljes felszámolására alkalmas ötletcsoport.
Melyben az import terméket is hazaival váltanánk ki melyet magunknak termelünk meg. Gyakorlatilag a kisszék a seggük alá volt tolva, hogy üljenek már rá csak nekik jobb hanyattesni. D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!