Titeket is fel háborít ami ebben az országban folyik? Ja pl szívesen elolvasók.
?????????
Ezt úgy hívják hogy ÉLET, ami természetesen a rengeteg jó mellet tele van kellemetlenségekkel is.
nem igazán látom a kínai pláza és a hajléktalan által arcbaköhögés között az összefüggést.
nőgyógyászhoz meg magánklinikára kell menni, mert az államin is kifizetsz ugyanannyit, csak ott hálapénzbe és nem kapsz cserébe számlát, meg ott nem az ezredik senki vagy.
ez egészségügyet meg egyébként is konkrétan megszavazta az ország, hogy így jó, ahogy van...
Van olyan, hogy rossz passz.
Ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy eső után mindig jön napsütés.
Lesz ez még jobb is, de lehetne rosszabb is.
Pl.: van kb. 5400 Ft-om, februárban nem kapok semmit, egyedül élek, van 3 szép sárga, befizetetlen csekkem, egy rossz autóm, hitel törlesztésem, elromlott a mosógépem, anyám már nem él, faternak annyi pénze sincs, mint nekem, a nagyszüleim nem akarnak tudni rólam, nő a bölcsességfogam, és piszkosul fáj, és lehet, hogy terhes vagyok...
Minden bajom itt van, kicsit erős kontúrral, de nézhetném így is.
Van egy párod. Szeret? Nem vagy egyedül a Világban.
Van 2 gyereked, akiknek Te vagy a legszebb anya a Földön.
Járhatsz dokihoz, akkor van tb-d.
Leköhögött egy koldus?
Lennél a helyében?
Nem!
Neki sokkal nehezebb, hidd el.
Örülj, hogy élsz, hiszen mindened megvan, ami szükséges ahhoz, hogy a többi -szerinted fontos- dolgot megteremtsd magadnak.
"...elég a boldogsághoz, ha szereted az Életet; még viszonzatlanul is elég..."
Hogyne háborítana fel...
Én is tanulom a nyelvet és ha elég jónak érzem magam ahhoz ,hogy külföldön boldoguljak akkor viszlát Magyarország Lopja mástól a pénzt a drága magyar állam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!