Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A világkormány miért csak...

A világkormány miért csak rossz lehet?

Figyelt kérdés
Mi van, ha éppenséggel a mi érdekeinket szolgálják, csak a konteósok azt hiszik, hogy rabszolgákká tesznek minket? (ha egyáltalán létezik)
2011. jún. 13. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ma 18:05

Úgy beszélsz a témáról, mintha le lenne zárva, pedig nincs lezárva. Izrael hiába "annektálta" a megszállt területeket, ezt a nemzetközi közösség nem ismerte el, és _pontosan ezért_ van máig olyan, hogy "közel-keleti kérdés". Pontosan az ENSZ-nek és az 1945 utáni világrendnek köszönhető az, hogy hiába történt meg a megszállás 1967-ben, máig folynak a tárgyalások a kérdés rendezéséről. Ha befejezett tényként beszélsz a megszállt területek bekebelezéséről, akkor vagy hazudsz, vagy nem vagy tisztában a tényekkel.

2011. jún. 13. 18:23
 12/20 anonim ***** válasza:

18:10

"1948 óta nem volt semmilyen erőszakos cselekmény?"

Azt írtam, hogy cselekmény? Nem, szerencsétlen analfabéta.

2011. jún. 13. 18:24
 13/20 anonim ***** válasza:
26%

18:23

itt viszont téged is kijavítanálak: Izrael nem annektálta Gázát és Ciszjordániát, végig különálló területként kezelte őket.

2011. jún. 13. 19:08
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

1. Mert a Világkormány nem mi vagyunk, mi egy kis jelentéktelen ország vagyunk.

2. Mindenki a SAJÁT érdekeit képviseli elsősorban.

Ezekből egy kis logikával már össze tudod rakni, miért is nem jó nekünk a kozmopolitizmus, globalista gazdasági berendezkedés, és az ezeket irányító szűk oligarchia: a Világkormány.

2011. jún. 13. 20:58
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Kedves barátom, honnan veszed, hogy a mi érdekeinket nézik?
2011. jún. 13. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:
57%

ma 19:08

Jeruzsálem keleti részét annektálta.

2011. jún. 13. 21:39
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
azt igen.
2011. jún. 13. 22:18
 18/20 anonim ***** válasza:

tegnap 16:16 vagyok.Igen igazatok van Palesztína nem létezett de valahogy megkellet fogalmaznom érthetően.

De tessék örüljetek: Az Oszmán Birodalomnak azon területe amely a földközitenger partján fekszik Ciprustól délkeletre és az 1.VH és 1947 között angol gyarmat volt.

2011. jún. 14. 12:56
 19/20 anonim ***** válasza:

"De tessék örüljetek: Az Oszmán Birodalomnak azon területe amely a földközitenger partján fekszik Ciprustól délkeletre és az 1.VH és 1947 között angol gyarmat volt."

nem gyarmat, mandátumterület:P

Amúgy ja, így már helytállóbb a dolog, és így rögtön már egész más kontextusba kerül a dolog, mint az első hsz-edben volt.

2011. jún. 14. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert az új világrend szabályainak írója 500 millióban határoztam meg a bolygó népességét. Ez nem is lenne baj, csakhogy már kb. 7,2 milliárdan vagyunk, és ehhez 6,7 milliárdot ki kell nyírni. Szerintem ez a baj, mert nekem meggyőződésem, hogy mindenkinek van helye a nap alatt és senkit semmilyen okból nem kéne kinyírni.
2013. ápr. 7. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!