Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megállítottak a rendőrök az...

Megállítottak a rendőrök az Astoria-nál azért mert feltűnő vagyok?

Figyelt kérdés

Hannover-ben élek, csak hazajöttem családi látogatásra és szomorúan tapasztaltam a fent említett incidenst.

A bőröm alatt van pár implantátum, és itthoni viszonylatban szokatlannak tűnő fejen lévő tetoválások miatt, színes karakter vagyok de mégsem értem hogy miért állítottak meg.

Tetoválóként dolgozom külföldön, így a munkámból adódóan teljesen elfogadottak az emberek ott.

A magyar rendőröknek nem tanítanak etikát, vagy magánszféra tiszteletben tartását?

Kivel történt már hasonló?

2011. máj. 29. 17:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én meg egyetemet. Most ez kit érdekel? Fogadd fel, nincs igazad. Igazoltattak a rendőrök, ahogy az bárkivel megeshet. Lehet veled gyakrabban előfordul, mert ilyen ocsmányságokal "díszíted" magad, de ez van. Aki önként vállalja, hogy kitűnjön a tömegből az utána ne csodálkozzon, hogy ki is tűnik.
2011. máj. 30. 18:51
 32/35 A kérdező kommentje:

Te már átmentél személyeskedésbe, én idejöttem magyarországra látogatóba és ez fogadott, nekem nem kell meg magyarázni.

Hannover-ben és térségében pont hogy megmosolyogják a színes embereket, nem rájuk hívják a rendőrt

2011. máj. 30. 18:54
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

Te egyszerűen felfújod az esetet.

Engem is igazoltattak, de csak azért, mert jöttek munkaügyben ellenőrizni (építkezésnél történt).

Én ezt, mégsem tartottam negatív diszkriminációnak, nem úgy, mint te.

Az csak egy feltételezés volt, hogy valaki rád hívta a rendőrt. Nem csuktak le, nem hülyültek veled, stb., úgyhogy csak szimpla igazoltatás volt ez, semmi több.

Most mondjam azt, hogy a 80-as években próbálnál így kinézni, akkor meg minimum lecsuktak volna.

Mellesleg kötve hinném, hogy Hannoverben is sokra tartanák a hozzád hasonló embereket. Látok én is olyanokat, hogy nálunk is megmosolyognak más, deviáns embereket, de inkább azért, mert belülről kiröhögik őket.

2011. máj. 30. 19:19
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

"Te már átmentél személyeskedésbe, én idejöttem magyarországra látogatóba és ez fogadott, nekem nem kell meg magyarázni."

Akkor minek tetted fel a kérdést?

2011. máj. 30. 19:24
 35/35 anonim ***** válasza:

„Hannover-ben és térségében pont hogy megmosolyogják a színes embereket, nem rájuk hívják a rendőrt.”

Meg kellene értened hogy errefelé más az emberek ízlése, nem feltétlenül negatív irányban.

2011. máj. 30. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!