Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Megállítottak a rendőrök az...

Megállítottak a rendőrök az Astoria-nál azért mert feltűnő vagyok?

Figyelt kérdés

Hannover-ben élek, csak hazajöttem családi látogatásra és szomorúan tapasztaltam a fent említett incidenst.

A bőröm alatt van pár implantátum, és itthoni viszonylatban szokatlannak tűnő fejen lévő tetoválások miatt, színes karakter vagyok de mégsem értem hogy miért állítottak meg.

Tetoválóként dolgozom külföldön, így a munkámból adódóan teljesen elfogadottak az emberek ott.

A magyar rendőröknek nem tanítanak etikát, vagy magánszféra tiszteletben tartását?

Kivel történt már hasonló?

2011. máj. 29. 17:46
1 2 3 4
 1/35 De Puta Madre ***** válasza:
95%

Bárkit megállíthatnak, szóval ez nem biztos, hogy azért, mert feltűnő vagy.

Amúgy akkor hadd kérdezzelek meg, hogy neked tetszenek ezek az implantátumok, vagy azért tetetted be, hogy megbotránkoztass másokat, feltűnő legyél, kitűnj? Tényleg érdekel...

2011. máj. 29. 17:51
 2/35 anonim ***** válasza:
33%
Megállítottak, na és? Megbüntettek? Ha nem, akkor örülj. Teljesen átlagos és ártatlan embereket büntetnek meg ok nélkül a magyar rendőrök.
2011. máj. 29. 17:51
 3/35 anonim ***** válasza:
86%
a rendőrök azt állítanak meg akit akarnak. Most téged választottak. Ha nincs rejtegetnivalód akkor miért fáj ez neked? -.-
2011. máj. 29. 17:52
 4/35 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem tetszik akkor legközelebb ne gyere haza.

Ha nem állítottak volna meg akkor meg azért nyígnál, hogy mert a rendőrök csak ott állnak és nem csinálnak semmit.

Gondolom hatalmas lelki traumáét okozott az, hogy intézkedés alá vontak.

5/35 anonim ***** válasza:
54%

Nem nevezném incidensnek, hogy megállítottak/igazoltattak a rendőrök.

Megbüntettek? Beszóltak? Mi történt?

6/35 anonim ***** válasza:
90%

A rendőrök bármikor igazoltathatnak és ha megtagadod az igazoltatást, akár elő is állíthatnak.

Ez Magyarország, üdv itthon! :D

2011. máj. 29. 17:53
 7/35 anonim ***** válasza:
76%
Lehet, az van bennük, hogy a drogdílerek, alvilági emberek között több a tetovált, mint a nem bűnözők között.
2011. máj. 29. 17:53
 8/35 A kérdező kommentje:

Csak sétáltam, és leparkolt az autójuk, nekem azért meglepő mert nem vagyok hozzászokva és nem is tudom hova tenni.

Ezek az implantátumok a test külső megváltoztatását szolgálják, ha érdekel nézz képeket google-n a Transdermal, Subdermal szakkifejezésekről

2011. máj. 29. 17:58
 9/35 anonim ***** válasza:
33%
fúújj bazzeg hát ez ritka ocsmány
2011. máj. 29. 18:01
 10/35 anonim ***** válasza:
90%
Én nem azon csodálkoznék a helyedben, h igazoltattak, hanem hogy nem lőttek agyon!
2011. máj. 29. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!