Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen csövesek a Magyarok?

Miért ilyen csövesek a Magyarok?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam spanyolországban és ott mindenki boldog volt, az élelmiszer nagyon olcsó volt, szinte mindenkin jó ruha..És ugyan ezt láttam szlovéniában is. Miért ilyen megbolondultak a magyarok? És mért nincs pénzük?
2011. máj. 28. 01:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%

Sziasztok!

Milyen sértő már, hogy azt mondja valaki, hogy csövesek a magyarok.

Kedves Kérdező! Ha magyar nemzetiségű vagy, akkor szégyellhetnéd magadat, hogy onfitársaidra ilyeneket mondasz. Ha meg külföldi vagy, akkor csöves a ...anyád, és húzzál haza, ha itt nem tetszik.

Egyébként Spanyolország sem egy hipermodern luxusország, ott is van óriási nyomor, azt olvastam nemrég, hogy terjed ott a lepra, és hasonló betegségek.

Üdv: Annazara

2011. máj. 28. 12:30
 22/25 anonim ***** válasza:
Előzőnek: ez nem sértés, hanem egy szimpla ténymegállapítás (és sajnos igaz). Te hol élsz, hogy nem látod a nyomort, az alacsony életszínvonalat? Miért van állandóan tömeg a használtruha-üzletekben?
2011. máj. 28. 16:41
 23/25 anonim ***** válasza:
me orbáncsíra elcsövesített vazzeg!
2011. máj. 28. 19:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsóelőtti!

A csöves az én fogalmaim szerint azt jelenti, hogy hajléktalan, aki csatornában, csövek között él, vagy éppen a híd alatt alszik.

Magyarországon élek, tudom, mi van itt, de ne azonosítsák már az összes magyart a hajléktalanokkal. Rám ne mondja senki, hogy csöves, mert nem vagyok az.

Üdv: Annazara

2011. máj. 28. 20:17
 25/25 anonim válasza:

" Miért van állandóan tömeg a használtruha-üzletekben? "

Háhh, ez érdekes, több ilyen üzletet láttam már itt-ott, de egy embert sem láttam benn :) És 1-2 hónap utána be is csődöltek ezek az üzletek.

2011. szept. 7. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!