Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen csövesek a Magyarok?

Miért ilyen csövesek a Magyarok?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam spanyolországban és ott mindenki boldog volt, az élelmiszer nagyon olcsó volt, szinte mindenkin jó ruha..És ugyan ezt láttam szlovéniában is. Miért ilyen megbolondultak a magyarok? És mért nincs pénzük?
2011. máj. 28. 01:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit vársz egy olyan országtól, ahol a devianciát, a multikat és a bűnözőket és a családrobolást támogatják anyagilag és morálisan agyba-főbe és azt, aki az egész állam keretét adja (dolgozó magyar ember), semmibe veszik és magasról csesznek rá?

Így persze, hogy minden tenniképes fiatal deviáns és bűnöző akar lenni és nem akar becsületes módon dolgozni és családot eltartani és ha akarna is, akkor sem tudna, mert egyszerűen nincs és kiröhögik őt.

2011. máj. 28. 07:41
 12/25 anonim ***** válasza:
73%

Én 3 évig éltem Spanyolországban, hát tényleg van ott nyomor is rendesen!!

Mégis mosolyognak, ez a különbség.. Más a mentalitásuk!

De egyáltalán nem állnak jobban gazdaságilag!!

2011. máj. 28. 07:46
 13/25 anonim ***** válasza:
83%

nem állnak nagyon jól, de hozzánk képest mindenképpen sokkal jobban

amúgy én is éltem Spaoban, de merre láttál te olyan hatalmas nyomort? mert én még Délen is sokkal magasabb életszínvonalat tapasztaltam

2011. máj. 28. 08:04
 14/25 anonim ***** válasza:
A spanyolok meg a szlovénok nem töprengenek azon, hogy az USA és az EU után itt az ideje másik segg után nézni (amit nyalni lehet), mert pontosan tudják, hogy európaiak, és európai módon szeretnének élni. Pedig a spanyolok nyugodtan ünnepelhetnének arab baráti napokat, miután folyik bennük mór vér, nem is kevés. Ellenségképek meg gyűlölködés helyett dolgoznak, és küzdenek a boldogulásukért.
2011. máj. 28. 10:19
 15/25 anonim ***** válasza:

Spanyolországot csak a turizmus tartja fenn, meg az export.(pl gyümölcsexport). Az is egyre kevésbé jelentős..

Óriási a munkanélküliség!!

Lassan elérik a görög állapotokat.

Hamarosan ők is hitelt hitelre lesznek kénytelenek halmozni..

Akárcsak a szomszédos Portugália..

A turisztikai övezetekben látszólag nincs gond, de azért van ott egy egész nagy terület, amin ez nem segít.

2011. máj. 28. 10:27
 16/25 anonim ***** válasza:
Egyszerű. MI 1 kelet európai gyarmat vagyunk, spanyolország több kevésbé független. De nem jó példa mert most ott is csökken az életszínvonal. Más kérdés h ott még van miből csökkenni.
2011. máj. 28. 10:44
 17/25 anonim ***** válasza:
ja és ami a spanyol zöldség/gyümölcs exportot illeti, nem segíti a helyzetet a mostani "fertőzött spanyol uborka Németországban"- ügy se..
2011. máj. 28. 10:45
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

ma 07:41

"Mégis mit vársz egy olyan országtól, ahol a devianciát, a multikat és a bűnözőket és a családrobolást támogatják anyagilag és morálisan agyba-főbe és azt, aki az egész állam keretét adja (dolgozó magyar ember), semmibe veszik és magasról csesznek rá? "

Itt van a pont. Ezért.

2011. máj. 28. 10:46
 19/25 anonim ***** válasza:
A kérdező milyen nemzetiségű?
2011. máj. 28. 12:12
 20/25 anonim ***** válasza:
17%
biztos spanyol vagy szlovén..
2011. máj. 28. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!