Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ilyen csövesek a Magyarok?

Miért ilyen csövesek a Magyarok?

Figyelt kérdés
Nem rég voltam spanyolországban és ott mindenki boldog volt, az élelmiszer nagyon olcsó volt, szinte mindenkin jó ruha..És ugyan ezt láttam szlovéniában is. Miért ilyen megbolondultak a magyarok? És mért nincs pénzük?
2011. máj. 28. 01:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
73%

Eladták/Kilopták az országot már közel 100éve.

Majd most jönnek a termál víz miatt stb

2011. máj. 28. 01:12
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
talán azért élnek jobban, mert a minimálbér is többszöröse az itteninek, élni meg kb ugyanannyiba kerül...
2011. máj. 28. 01:38
 3/25 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom, te HOL tapasztalod, hogy a magyarok "csövesek" lennének és rosszul öltözöttek?!...

Lehet, hogy a VIII. kerületben laksz és ott azon a környéken mindenki "szakadt"?!...

Én Budán lakom, zömmel itt közlekedem, de csak a Moszkva téren látok szakadt embereket, zömmel ők sem magyarok, hanem román vendégmunkások/hajléktalanok/koldusok...

Azt sem hiszem, hogy SENKINEK nincs Mo-on pénze, mert elég jó kocsikkal járnak az emberek...

Nem kellene általánosítani!

Amúgy meg Spanyolországban sem mindenki jómódú, de a turisták által látogatott részen te a jómóduakkal találkoztál!...

2011. máj. 28. 01:58
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem szállták meg őket a szovjetek 50 évre.
2011. máj. 28. 02:22
 5/25 anonim ***** válasza:
Sorry, előbbit a Nyugatra értettem. Magyarország az ellenkezője.
2011. máj. 28. 02:23
 6/25 anonim ***** válasza:
Ha hiszed,ha nem. Ismerősöm aki a Samsungban dolgozott évtizedekig németbe jár vásárólni kaját is, mert olcsóbb és naná jobb is. Sokkal olcsóbban az élelmiszerek és már nagyon rég óta. Jobb ruhákban vannak, mert kb 10x annyi a fizujok. Ott a segély annyi mint itt egy jól kereső ember fizuja és akkor olyan az ember hozzáállása is.
2011. máj. 28. 02:36
 7/25 anonim ***** válasza:
26%

"Mert nem szállták meg őket a szovjetek 50 évre."

Ennek sok köze nincs a történethez. Nem az az ötven év pusztította le az országot hanem az utána következő húsz.

2011. máj. 28. 05:24
 8/25 anonim ***** válasza:
Valóban, az az 50 év csak megalapozta a 30 év lemaradást.
2011. máj. 28. 07:01
 9/25 anonim ***** válasza:
74%

Azért Spanyolországban is van gond bőségesene!

Te kiragadtál vmit, ami neked tetszett ott!

De nagy ám ott is a szegénység!

Egész egyszerűen a kultúrájuk miatt kevésbé depresszívek,

azért mosolyognak..(mediterrán nép)

Nem azért mert nincs bajuk!!

2011. máj. 28. 07:24
 10/25 anonim ***** válasza:
59%
*bőségesen
2011. máj. 28. 07:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!