Szerintetek meddig húzza még ez a kapitalizmus?
Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 22:54
11/39 anonim válasza:
"Itt kell kommunizmust teremtenünk, nem kimenekülni."
Ha itt teremtetek kommunizmust, akkor MI menekülünk ki!
12/39 anonim válasza:
"Itt kell kommunizmust teremtenünk,..."
A kommunizmus megteremtésének kísérlete elég rondán végződött, nem kéne tovább erőltetni :)
13/39 Jóska Pista Sanyi válasza:
Már volt rá kísérlet, láthattuk mekkora sikerrel. Ami nem megy ne erőltessük.
14/39 anonim válasza:
Azért aki a kommunizmust dicsőíti, annak nagyon rossz lehet az élete. Jó ez így ahogy van. Aki erős az marad, aki gyenge az elbukik. Erről szól az üzleti világ is, és ez így is van rendjén. De elég ha az állatvilágot nézzük csak meg. Ott is az erős maradhat csak talpon. Tanulni, dolgozni, alkotni, és nem lesz semmi baj. Csak azoknak rossz ez a rendszer, akik nem képesek sokra.
15/39 anonim válasza:
Egyetértek kedves 43 % - os válaszoló, csak kicsit erős a megfogalmazásod. De a lényeg nagyjából stimmel.
16/39 Jóska Pista Sanyi válasza:
Nekem ez kicsit emberellenes, de a kommunizmus megvalósítása az mégjobban az volt.
17/39 anonim válasza:
"A kommunizmus megteremtésének kísérlete elég rondán végződött, nem kéne tovább erőltetni :)"
Nem történt még rá kísérlet.
Értem én, hogy te a szocializmusra gondolsz. De nekik mármint Sztálinéknak eszük ágában sem volt kommunizmust bevezetni. Szóval fals a feltételezésed.
18/39 anonim válasza:
"Már volt rá kísérlet, láthattuk mekkora sikerrel."
Nem volt Jóska.
19/39 anonim válasza:
És nem is lesz, ebben biztos lehetsz.
20/39 anonim válasza:
Ha neked a kommunizmus emberellenes, akkor mit mondasz a kapitalizmusról? Rabszolgatartó társadalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!