Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Trianon előtti határvonalak...

Trianon előtti határvonalak vissza állítása lehetséges lenne? Mit kellene hozzá tenni? Mik lennének az előnyei és hátrányai? Békés úton?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 12:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:
A románok miért cigányok?
2011. máj. 23. 18:15
 42/68 anonim ***** válasza:
74%
"A válasz megírásának időpontja: ma 16:39" Téged kellene belefojtani egy nagy kanál vízbe. Engem pontoznak le folyamatosan, mert leírom hogy igenis lehet ma jól élni ebben az országban, csak tenni kell érte, meg nem kellene már a múltba temetkezni, mert ez is nagy hibája az országnak, az ilyen gyilkos hajlamú jobbik szintű egyének meg zöld kezeket kapnak folyamatosan. Tényleg ide csak az ilyen szintű emberek valók, nem csoda hogy nem igazán találok itt hasonló kvalitású partnert. Bár ha voltak is már mindnek elment a kedve. Vannak román üzletfeleim és barátaim is, egy sem cigány. Csupa gyűlölködő segélyen élő 8 elemit sem végzett jobbikos éli itt ki agresszív hajlamait, meg néhány elégedetlenkedő akiknek soha nem lesz jó semmi. Azért az emberek többsége nem ilyen szerencsére.
2011. máj. 23. 18:35
 43/68 A kérdező kommentje:
Nem értem ezt a románok cigányok kijelentést. Azért, mert mo-n élnek cigányok, mi is cigányok vagyunk?? Vagy talán azért cigányok, mert a román szóba benne van, hogy roma? Az lehet, hogy sok cigány él ott, de attól nem mindenki az. Szerintem.
2011. máj. 23. 19:53
 44/68 anonim ***** válasza:
39%
Hagyjátok már, ez a százaléknélküli egyén egy idióta, vagy 12 éves, vagy mindkettő. Sok kérdéshez beírja az ostobaságait, gondolom bannolva is volt már párszor.
2011. máj. 23. 20:15
 45/68 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg hogy MINDENT VISSZA!
2011. máj. 23. 22:15
 46/68 anonim ***** válasza:
38%
Sokatoknak az agyát kellene visszaadni, már ha egyáltalán volt valamikor.
2011. máj. 23. 22:21
 47/68 A kérdező kommentje:
Jó mindegy én nem a cigányokra vagyok kíváncsi. Hanem a fent leírt kérdésre.:)
2011. máj. 23. 22:43
 48/68 anonim ***** válasza:
Kolepele nem itt kell kiélni hogy nem vettek fel a Fideszbe.
2011. máj. 24. 14:00
 49/68 anonim ***** válasza:
romanok mert ciganyok?jo kerdes.voltal valaha romaniaban?a romanok nagy resze fekete haju sotet bor es fekete szemek.ez nem lenne akkora gond de a romanok neha hitvanyabbak mind a ciganyok,rosszabbak,ok is csak csoportban erosek ritkan allnak ki verekedni egyedul,lopnak,jar a szajuk non-stop,gyilkolnak.ezert ciganyok a romanok es genetikailag is bel lehet bizonyitani mert manapsag majdnem minden romanban van ciganyver.
2011. máj. 24. 15:36
 50/68 anonim ***** válasza:
25%
Ma 14:00 - nak: Szimplán csak sajnállak. Nem tartozom egyik pártba sem, nekem mindegyik alatt jó volna az életem, mert a munka és a tudás nem kormány függő. Csak az elveim a Fidesz fele húztak mindig is. De akiknek a Fidesz sem jó, annak senki nem volna jó. Mert ennyire képesek.
2011. máj. 24. 18:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!