Mik az idegen légió pozitívumai ( előnyei ) és negatívumai (hátrányai )?
Előny: láthatsz egy csomó négert, és nem kell rétegesen öltözködni a hideg miatt, mert afrikában vagy.
Hátrány: undorító franciák, éhínség, gyógyszerek hiánya, barátságtalan helyi lakosok, elégtelen felszereltség...
Előny: -Megtanít harcolni más ellen és önmagad ellen
-15 év szolgálat után busás nyugdíj
-Megedz (erőnlét, tudás)
Hátrány: -Lelkileg, fizikailag kikészíthet
-Meghalhatsz
-Távol vagy a családodtól
Dióhéjban ennyi!!!!!!
"-15 év szolgálat után busás nyugdíj "
900 euro nem olyan sok, főleg nyugaton nem.
"-Megedz (erőnlét, tudás)"
Feltéve ha nem egy ellátóhoz ketülsz, akkor csak a sörhasad fog nőni. Vicc nélkül.
"-Lelkileg, fizikailag kikészíthet"
Épp ellenkezőleg.
"-Meghalhatsz"
Bárhol meghalhatsz. Sokkal nagyobb az esély meghalni civilként, bármikor elüthet egy auto vagy megkésel egy idegbeteg. A Légióban ilyen nincs (de balesetek ott is vannak).
"-Távol vagy a családodtól "
Ez nem feltétlen hátrány. Lehet észre sem veszed, hogy mennyire hátráltat a családod.
Ja látom te voltál már Légiós!
Az összes pontomnak ellentmondtál. Hmmmmm....
Szóval lelkileg megedz az idegenlégió?????? PFFFFFFFF....
Téged megedzett???? Mert akikről én olvasok azok akik megjárták egyáltalán nem így vélekednek, meg az sem akit személyesen ismerek. A 900 eurót nem tudom honnan vetted, de az nem 15 év után jár. Másrészt a sörhasas dolgot, mármint azt, hogy eltunyulsz sem tudom hova tenni, mert ilyen nincs az idegenlégióban. Kicsit olvass több erről szóló könyvet.
Ja meg a Légión belül is megölhetnek...BELÜL...
Ha szabotálni akarsz, vagy komolyabban összetűzésbe keveredsz egy feljebvalóval....
Aki csak hülyeséget tud írni, az nem tudom, miért nem tartja meg magának.
Előny:
- nem rossz fizetés
- 15 év után jó nyugdíj ( NEM 900€, annál több, de ez sok mindentől függ )
- kaland, sok helyre el lehet jutni
- fizikailag akár hogy is, de formában tart
Hátrány:
- távol a családtól
- megvan a maga veszélye
- kötött, katonás életmód
elonyei: emberseget tanulsz, idegen nyelvet
kozkatonakent havi 1200 euro fizetes + tereppenz
ha tengeren tul vagy akkor valtozo
pldaul afrika 3000 euro
afganisztan 2700 euro
a nyudjiazas valtozott kezdetben 15 volt most felemetek 17 re es az a beszed jarja hogy 19 ig fogjak emelni. a penzoszeg meg sokdologtol fugg
mien kikepzeseken vettel reszt, mien szakmakat vegesztel, hol voltal bevetesen stb.
eszakon imadnak a lanyok, van mindig penz a zsebedbe, minden hetveged szabad kiveve a kikepzesen es a beveteseken vagy a terepeken. jo baratokat tudsz szerezni.
sok hejre eljutsz es sok erdekes dologal megismerkedsz.
hatranyok:
neha megunod, sokat kell takaritani, ha nem koveted eleg jol a fizetesed lehetseges hogy az irodistak lenyulnak belolle. sok ertelmetlen munkat kell vegezni, nem a legjobb a kaja, neha sokat kell tavol lened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!