Szerintetek nem kellene az embereket ösztönözni hogy termeljék meg maguknak a betevőt?
részletezve:
Ha elfogy a kőolaj, a földgáz, nem lesz itt újrahasznosítható energia, mert az igényeket nem elégíti ki kellőképpen.
Így ösztönözni kellene az embereket hogy próbálják meg saját maguk megtermelni a betevőt: állattartás, illetve a faanyagot fűtéshez.
Ezen kívül sokakat meg is kéne tanítani a mesterségre mert sokan nem tudják hogyan is kellene csinálni!
Nem azt állítom hogy most rögtön ha nem kezd hozzá a politika, akkor végünk, csak azt hogy jobb előre gondolkodni, mint később nem.
Lehet mondani hogy pesszimista vagyok, de én inkább realistának mondanám magam.
nem.
nincs annyi terület a földön, amennyi az általad preferált "háztáji" gazdálkodás közepette el tudná tartani a jelenlegi népességet.
éppen a fordítottjára van szükség, erősen központosított termelő egységekre, mert csak ezek képesek elegendő mennyiségben termelni.
első!
válaszokat csak adminok tudnak törölni tudtommal
Nem értem, miért lenne egyszerűbb egyénileg megtermelni valamit, mint nagytételben. Miért kerülne az kevesebb energiába, miért lenne az járható út.
Szóval a válaszom egyértelműen az, hogy ennek az ötletnek nincs realitása, tehát nem kellene.
ha elfogy a kőolaj, nem lesz üzemanyag, amivel feltöltik a teherautó tankját és nem lesz mivel szállítani a kaját sehová sem, ezért lenne érdemes
de még sorolhatnám a példákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!