Miért drágább minden Magyarországon, mint a környező országokban?
Menj be Romániába egy áruházba, ha meglátod a végösszeget felsikítasz XD.
De egyébként én nem veszem észre, hogy a magyar drágább lenne, sőt mostanában sok olcsó magyar dolgot találok, kivétel itt persze a szlovák tej, mert egy qva olcsó.
Azért drágábbak, mert Mo gazdasága a béka segge alatt van. A mezőgazdaságot kinyírták, a területeket eladták... szinte csak külföldi cégek tudnak vállalkozást alapítani, mert őket nem üti agyon a magyar adó.
Szinte minden termék exportból van...
Bár nem vagyok közgazdász gondolom ez összefügg a pénz értékével is... a GDP-vel meg hasonló.
igaz az hogy a magyar "paraszt" mindent 10 X drágábban termel
pl legyen példa a paradicsom a magyar adja 200 f-t ért a spanyol meg beszállítással , utazással is 99 ft ba kerül .... amíg nem tudnak versen y képesen termelni csak sírni hogy most esik most süt a nap kérek kártérítést... nonszensz
"példa a paradicsom a magyar adja 200 f-t ért a spanyol meg beszállítással , utazással is 99 ft ba kerül"
ez azért egy oltári nagy hazugság. Nem vettem észre, hogy sokkal drágább lenne a magyar piaci paradicsom mint a spáros külföldi. Sőt... Elég gyakran járok ki mostanság piacra, sőt minden bolt mellett ott van erre fele a kis zöldséges pult is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!