Elképzelhető a marihuána legalizálása Magyarországon esetleg környező országokban?
[link] jótékony hatásai ..
szerintem elképzelhető.
Ekkora egy baromságot, méghogy a fű gyógyító hatású he he
Mennyi idiótaság fent van már aneten...
Amúgy remélem nem, mert így is elég a drogos.
13:38
Jó sok hülyeséget hordtál össze egy hozzászólásban :)
A marihuána tényleg használatos gyógyászatban, a rákos betegek elképesztő fájdalmait képes enyhíteni pl.
Meg mi az, hogy sok a drogos? Tudod te mi az a drog? Kávé, cigaretta, alkohol, GYÓGYSZEREK. Vagy te nem szedsz gyógyszereket? Nem iszol kólát? A koffein is drog... A szó amit keresel az a kábítószer... tudatlan...
amíg ez a kormány van hatalmon, szerintem nem
remélem
Beteg embereknél a helyzet más, ott érthető sőt hasznos is lenne, mivel a fájdalmat enyhíti= de nem gyógyítja a betegséget. Akkor miért is gyógyító hatású? és azoknak igen is legyen illegális aki egy kávézóban akar eurfórikus állapotban ücsörögni. De áruld el már nekem, hogy egy kávé amit te drognak nevezel az mi??? SOS: azért ne tegyük egy lapra a kávét a heroinnal pl.
Talán a drog kifejezést neked kellene egy kicsit értelmezni.
No comment
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
Ez jó, de a vicc, hogy teljesen igazad van. És még egyszer is kijelentem, hoy remélem nem lesz legális, kivéve a gyógyászat egyes céljaira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!